SCENEKUNST FOR BØRN I ALLE ALDRE            Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49

Del med andre

Anemonens Scenekunstskole

Tænk hvis man kunne fortsætte oplevelsen og selv spille teater!

Anemones Scenekunstskole er et tilbud til skoler og instituitioner, der ønsker at beskæftige sig med scenekunst og læring. I undervisningen har vi fokus på samarbejde, krop og bevægelse, og børnene får rig lejlighed til at skabe sjove karakterer på scenegulvet.

 

På Anemonens Scenekunstskole mødes teater, skoler og institutioner i kunstneriske læringsforløb. Med fokus på børnenes nysgerrighed, tanker og følelser graver vi dybere ned i scenekunstens udtryksformer og skaber et magisk læringsrum. Her kan børnene i medskabende processer udvikle deres kreativitet og få nye redskaber til at forstå sig selv, og den verden de lever i.

 

Anemonens Scenekunstskole binder skolernes, institutionernes og teatrets sprog sammen, når vi i mødet med Den Åbne skole med glæde gør teatret til børnens sted.

 

Fælles mål og Faglige læringsmål opstilles til alle workshops. Målene kan ses i menuen her på siden, hvor man også kan læse om vores undervisningstilbud, partnerskaber og fremtidige projekter.

 

Instruktionen og undervisningen i Anemonens Scenekunstskole tilrettelægges og ledes af en professionel scenekunstner. Alle workshops forberedes individuelt med udgangspunkt i jeres ønsker, og vi gør altid vores bedste for at skabe en tryg stemning, så alle får en god oplevelse med hjem.

 

Læs mere her på siden, og husk at I altid er velkomne til at kontakte os, hvis I har spørgsmål.