SCENEKUNST FOR BØRN I ALLE ALDRE            Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49

Del med andre
Tidligere forestilling
tor 22. - lør 31. mar 2012

Et trommespil

Spiller også 25. - 28 april

 

Teaterkoncert med slagtøj, lysshow og rytme for alle sanser!

 

***** i Børneteateravisen marts 2012

 

Efter gæstespil på teatre i Istanbul og Moskva, er det en fornøjelse for os igen at kunne præsentere de to mytologiske, frakkeklædte skikkelser med højst usædvanlige egenskaber.

 

To aliens i lange læderfrakker lander på Jorden, og duellerer på alt fra japanske kæmpetrommer, afrikanske balafoner, diverse køkkenudstyr og røde telefoner.

 

Forestillingen er en tour de force gennem mangfoldige musikalske verdener, med slagtøj som fællesnævner, og musikken spænder stilistisk fra avantgarde, over knitrende electronica, til verdensmusik i form af instrumenter og stilelementer fra fx. traditionel arabisk musik, den fyrige spanske flamenco, og den kraftfulde japanske kodo-tradition. 

 

De to medvirkende, Mathias Reumert og David Hildebrandt, står bag idéen og musikken til Et Trommespil. Begge er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, og er idag internationalt anerkendte slagtøjssolister indenfor klassisk musik og eksperimenterende rytmisk musik. De er ligeledes medlemmer af den prisbelønnede gruppe Pace Percussion Trio, som fik sit gennembrud ved åbningskoncerten til VM i fodbold i Seoul, Korea.

 

Se mere på om percussionisterne her:

www.pacepercussiontrio.com

 

Aldersgruppe: Ungdomsforestilling (anbefalet fra 9 år)

 

Varighed: ca. 60 min

 

Instruktion: Tzara Tristana

Lysdesign: Michael Østerz

Skabt af/medvirkende: Mathias Reumert og David L. Hildebrandt

 

Spilletider (med forbehold for ændringer)

ti 11

on 11 & 14.15

to+ fr 11 & 19

lø 13 & 15

sø 13

 
1