SCENEKUNST FOR BØRN I ALLE ALDRE            Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49

Del med andre
Tidligere forestilling
tir 8. jan - søn 3. feb 2002

Af med frakken og på med slagtøjet

Aldersgruppe: 4 - 10 år

 

Et festfyrværkeri af en musikforestilling: "Af med frakken og på med slagtøjet". Forestillingen spilles uden ord og kommunikeres udelukkende via musik og mimen. Den ensomme klovn, der en dag vågner op på en bænk, leder efter noget. Hun er ikke helt klar over, hvad det er, hun leder efter, men så kommer musikken ind i billedet. Fini Henriques, Nino Rota, Bach, Waine Siegel, Steve Reich og Ravel fylder musiklandskabet op udført af to kompetente musikere: David Hildebrandt og Thomas Teisner.

David Hildebrandt er uddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatoriums solistklasse, har modtaget flere priser, og spille bl.a. med slagtøjstrioen Pace, Alfa trio, Radiosymfoniorkestret, Det Kgl. Kapel, Sjællands Symfoniorkester, ATHELAS Sinfonietta, Ars Nova, Mahler Chamber Orchestra og Dansk Saxofonkvartet.

Thomas Teisner er uddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, har studeret i Berlin ved Hochshule für Musik ”Hanns Eisler” og er solistuddannet ved Det Fynske Musikkonservatorium. Thomas har bl.a. spillet med Radiosymfoniorkestret, Det Kgl. Kapel og Danmarks Radios Underholdningsorkester samt med diverse udenlandske orkestre bl.a.: Gustav Mahler Jugend Orchester, Münchener Kammerorchester og Janacek Orchestra.

Pressen skrev ved førsteopførelsen af "Af med frakken og på med slagtøjet" i 1998:
Information: "Anemone Teatrets Af med frakken og på med slagtøjet er blevet en drøm af en forestilling. En fusion af klovneri, koncert og film i et dunkelt mørke, hvor kupler gløder som appelsiner, og hvor alt kan ske... en drøm, der leves ud - på børnenes præmisser."

Berlingske Tidende: "Da scenen fyldes af sæbebobler, kan ungerne ikke dy sig. Lykken er en sæbeboble....Forestillingen skubber døren op til musikkens univers og hele tonerigets melankolske poesi, danseglæde og sjælelige forening i en anden virkelighed".

 

Varighed: 50 min.


Instruktion: Bolette Bonfils og Kurt Ravig
Dramatisering: Anemone teatret
Scenografi: Tora Winther og Anemone teatret
Musikkoordinator: Uffe Savery
Filmfotograf: Teit Jørgensen
Medvirkende: Lisbet Lipschitz, David Hildebrandt og Thomas Teisne

 
1