SCENEKUNST FOR BØRN I ALLE ALDRE            Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49

Del med andre
Tidligere forestilling
lør 21. nov - ons 23. dec 2015

Anmeldelser

Teateravisen

"...Jul og børn hører sammen. Det gælder selvfølgelig også hos børneteatrene, hvor juleklichéer og sentimental nostalgi kan have det med hobe sig op.
Sådan er det ikke i AnemoneTeatrets forestilling, 'Maries julegave', der har en velgørende frisk og moderne indstilling til sit tema..."

 

Danmarksbloggen

"...For i Anemoneteatrets ”Maries Julegave” er der masser af poesi, komik, julesange og -salmer, pebernødder – og som altid en mening dybere end den åbenlyse fortælling, der handler om en bamse, en fugl og en sød pige, der glæder sig til jul – og som sådan ønsker sig et guldhjerte, som det hun tabte i sommers..."

 

 

Kulturkongen giver 6 kongekroner

"...De to skuespillere fik vore fulde opmærksomhed, og de bibeholdt roen hele vejen igennem og spille gennem deres kostumer, og ramte os lige i hjertet. At opleve en eventyrlig Julefortælling, der tør trække stikket ud, sætte tempoet ned, og samtidig få en udsolgt sal af både børn og voksne til at glemme alt omkring sig vil være mig en ære at anbefale alle! Og så spiller de helt til d. 23 december. Så ta' barnebarnet, eller jeres børn i favnen og sæt her godt til rette og flyv med på eventyr over hustage og skove." 

 
1