SCENEKUNST FOR BØRN I ALLE ALDRE            Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49

Del med andre
Tidligere forestilling
søn 10. maj 2015

TRYLLERI MED MUSIK

Gæstekoncert med GENKLANGE - Klassiske koncerter for børn 
Søndag d. 10. maj kl. 15.00.

Fra 3-7 år


Til denne koncert vil Malene Grete Nørgaard og Louise Kristensen præsentere to instrumenter, som man ikke så tit ser sammen: Fløjte og accordeon.
Hele koncerten vil være bundet sammen af et trylletema, der på magisk vis vil betage og inddrage børnene. Her vil være trylleremser, tryllekasser og tryllefingre, som børnene aktivt bliver en del af og der vil være musik til både afslapning og benspjæt på gulvet. Musikken kommer omkring mange forskellige komponister og er derfor meget alsidig - altsammen særligt udvalgt og sammensat, så det passer børnene og deres verden.

 

Program:
1) Gossec: Tambourin
2) W. A. Mozart: ”Ah! Vous dirai-je, maman” (ABC-sangen) …
4) N. V. Bentzon: ”In the zoo”
5) Honegger: ”Gedebukkens dans”
6) A. Piazolla: ”Cafe 1930”
7) ”Mariehønen evigglad” (fællessang)
8) A. Piazolla: ”Bordel 1900”
9) Beethoven: ”Scotch Dance”
10) Rameau: ”La villagoise” 

 

 

"Det er en meget smuk, sympatisk og overordentlig værdifuld vision, der ligger bag GENKLANGES ideer om at præsentere børn for klassisk musik allerede fra 2-års-alderen (...) Det er mig derfor en stor glæde at kunne anbefale dette fine projekt".​

Inge Marstal, Professor Emeritus i Musikpædagogik, Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, København

 

Pris: 50 kr 

 

 

FORENINGEN GENKLANGE
Foreningen GENKLANGE er glad for at kunne tilbyde alle børn og familier en sjov og let vej til klassisk musik.

 

Baggrund
De fleste klassiske koncerter er i dag ikke tilpasset det helt unge publikum og derved bliver børn udelukket den spændende magi og smukke musik, der ofte opstår i en koncertsituation. Koncerter hos GENKLANGE har musikken i centrum, som vi kender det fra voksenkoncerter dog med repertoire, der er tilpasset børnene og med plads til bamser, pludselige toiletbesøg og dansende fødder. Musikerne vil fortælle undervejs om musikken og give små sjove opgaver, der styrker børnenes koncentration og indlevelse. Efter hver koncert er der mulighed for at komme op og tale med musikerne og se instrumenterne på nært hold.


Til hver koncert er der nye musikere og nye instrumenter, så børnene får oplevet den klassiske musik hele vejen rundt. GENKLANGE’s ensembler spænder fra solister op til et 10 mands stort orkester, så der vil være masser af alsidighed og oplevelser til hver koncert.


Koncerterne varer 45 minutter og publikum bedes ankomme senest 10 minutter før, så børnene kan få tisset af og fundet sig til rette i teatret. Kommer børnene for sent går det både ud over børnenes helhedsoplevelse af koncerten og det andet publikum.

 

 

 

Læs mere om Foreningen Genklange

 

NB Det er ikke muligt at betale med Anemone teatret Gavekort til dette arrangement, da billetsalget går til Genklange

 
1