SCENEKUNST FOR BØRN I ALLE ALDRE            Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49

Del med andre
Tidligere forestilling
søn 14. jun 2015

Fortællinger ved Klaveret i Toner og Ord - en musikalsk rejse

Klassisk koncert for børn  

Søndag d. 14. juni kl. 15.00.
Fra 3-7 år

 

Christina Vest har pakket sin musikkuffert og er klar til at tage publikum med ud på endnu en musikalsk rejse. Kufferten er fyldt med nye eventyr og musik, der fører os ud på en rejse gennem forskellig natur og fremmede lande.

Program:
Grieg: Bryllup på troldhøjen
Chopin: Nocturne i B-mol
Mozart: Sonate i C-dur
Rautavara: Kvartit
Mozart: Alla Turka

 

Christina Vest er uddannet pianist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har specialiseret sig indenfor pædagogik og kreativ formidling af musik.

 

Husk bamse, dinosaur, dukke el. lign!
 

 

NB BILLETTER KAN KUN KØBES VIA GENKLANGES BILLETLINK

 

.......

 

"Det er en meget smuk, sympatisk og overordentlig værdifuld vision, der ligger bag GENKLANGES ideer om at præsentere børn for klassisk musik allerede fra 2-års-alderen (...) Det er mig derfor en stor glæde at kunne anbefale dette fine projekt".​
Inge Marstal, Professor Emeritus i Musikpædagogik, Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, København

Pris: 50 kr


FORENINGEN GENKLANGE
Foreningen GENKLANGE er glad for at kunne tilbyde alle børn og familier en sjov og let vej til klassisk musik.

Baggrund
De fleste klassiske koncerter er i dag ikke tilpasset det helt unge publikum og derved bliver børn udelukket den spændende magi og smukke musik, der ofte opstår i en koncertsituation. Koncerter hos GENKLANGE har musikken i centrum, som vi kender det fra voksenkoncerter dog med repertoire, der er tilpasset børnene og med plads til bamser, pludselige toiletbesøg og dansende fødder. Musikerne vil fortælle undervejs om musikken og give små sjove opgaver, der styrker børnenes koncentration og indlevelse. Efter hver koncert er der mulighed for at komme op og tale med musikerne og se instrumenterne på nært hold.

Til hver koncert er der nye musikere og nye instrumenter, så børnene får oplevet den klassiske musik hele vejen rundt. GENKLANGE’s ensembler spænder fra solister op til et 10 mands stort orkester, så der vil være masser af alsidighed og oplevelser til hver koncert.

Koncerterne varer 45 minutter og publikum bedes ankomme senest 10 minutter før, så børnene kan få tisset af og fundet sig til rette i teatret. Kommer børnene for sent går det både ud over børnenes helhedsoplevelse af koncerten og det andet publikum.

 

Læs mere om Genklange

 
1