SCENEKUNST FOR BØRN I ALLE ALDRE            Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49

Del med andre
Tidligere forestilling
lør 20. nov - tor 23. dec 2010

Når du ser et stjerneskud

Aldersgruppe: 4 - 12 år

 

Har man fået nok af falsk juleglitter og fjoget nissevat, kan man på Anemone teatret i år, traditionen tro, krybe ind i teatervarmen og opleve en anderledes smuk og poetisk juleforestilling for hele familien.

I en baggård op til jul møder vi en skælmsk nisse og en sulten baggårdskat og ikke mindst et helt særligt stjerneskud. På kvisten bor forfatteren og i stuen den gnavne husejer Madsen, der lejer et værelse ud til den højgravide Sofie Maria. Hver især har de 3 skæbner deres problemer at slås med, men så nødlander to engle, og julen får en ganske særlig betydning for dem alle.

Den populære juleforestilling bliver i år sat i scene med 2 nye skuespillere, herunder Mette K. Madsen, som her på teatret har spillet Rita i "Rita i Raseriskoven", ("Boblerne i bækken, Folketeatret (2010) og Natmandens datter på Grønnegaards Teatret (2006) mm.). Mette spiller den højgravide, boligsøgende Sofie Maria, forfatteren spilles af Ernesto Carbone, der senest har turneret med En dag i Helmand (Bornholms Teater) samt Stik (DKT 2008). Den gnavne udlejer spilles af Anemone teatrets egen Albert Nielsen.

Jan Mogensens succesfulde julehistorie, Når du ser et stjerneskud har spillet for fulde huse på Anemone teatret siden 1994, så det er en god idé at sikre sig billetter på forhånd.
Preben Friis har instrueret. Niels Secher har begået scenografien, medens Joachim Holbek har komponeret den himmelske musik.
 

Manuskript: Jan Mogensen

Instruktion: Preben Friis

Scenografi: Niels Secher

Musik: Joachim Holbek

Medvirkende: Mette K. Madsen, Ernesto Carbone og Albert Nielsen

 
1