SCENEKUNST FOR BØRN I ALLE ALDRE            Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49

Del med andre

Tanker af Lene Poulsen om morfarMORFARmorfar

26/03 2018

Vi var så heldige, at lokke den skønne skuespiller Lene Poulsen ind og se forestillingen morfarMORFARmorfar. Hun har herefter kreeret et lille skriv, om den oplevelse som hun og hendes lille veninde på 8 år fik. En glædelig dag, for dem begge.

Her på Anemonen, er vi glade for at de begge har haft en skøn oplevelse.
Du kan læse tankerne herunder. 

 

Kære Anemonen


Tak for en dejlig dejlig forestilling i søndags.
Jeg var både rørt over den kærlighed, som alle karaktererne rummede og imponeret over den musikalitet, som spillerne optrådte med. Fysisk såvel som på instrumenter. De legede virkelig. Og den fjerde væg blev nedbrudt så fint fra tegningerne på gulvet til papirkugleregnen mod den engelske flyver.

 

Min lille veninde på 8 år, E., har flere gange gentaget, at alt var godt og sjovt, og at det var hyggeligt. Hun syntes, at "historien, også det med anden verdenskrig, var spændende, og at musikken var god. - Men jeg blev lidt bange, da morfar skældte ud over det med sodavanden."

 

Hendes far var glad for, at det var intimt og at de sad så tæt på skuespillerne, samt at der var så meget interaktion med børnene. Hans eneste lille anke var, at mange af de mindre børn måske godt kunne bruge lidt mere uddybning i forhold til anden verdenskrig m.v. – "fx vidste E. ikke hvad en nazist var – men på den anden side snakkede vi jo blot om det senere i dag ved aftensmaden. - Så alt i alt: En fin, hyggelig forestilling, som både havde humor og alvor.”

 

Jeg var meget glad for den lune og vitalitet forestillingen havde, og for at spillerne klædte hinanden så godt. Desuden var jeg vild med at høre vestjysk på scenen. Dialekter burde bruges meget mere… Alle de skildrede gamle karakterer var genkendelige på hver deres måde. Og jeg var glad for de tabuer, som også blev taget op: Senilitet, barnedød og tyskerhad.

 

Jo, jeg er meget glad for at have set forestillingen - og jeg kunne finde på at se den igen, bare for min egen fornøjelses skyld :-)


Kærlig hilsen Lene