SCENEKUNST FOR BØRN I ALLE ALDRE            Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49

Del med andre

Sæson 2018/19 springer ud i fuldt flor. Få fat i dine billetter allerede nu og støt et truet teater

11/05 2018

 

Kære nyhedsbrevsmodtager

 

Nu kan du sikre dig billetter til en perlerække af scenekunstneriske oplevelser for børn i alle aldre på Anemonen i sæson 2018/19. 

 

 

Programmet er nøje udvalgt med fokus på kunstnerisk kvalitet og nye satsninger der repræsenterer en stor diversitet i genre, alder og udtryk.

Der er noget for de helt små i Den Sultne Larve Aldrigmæt med Teatret st.tv og Vild med Meridiano Teatret. Noget for de helt store i den intime, punk-poetiske ungdomsforestilling om digital kultur, Fucking Alene med Graense-loes.

Der er også mulighed for at komme årstider og traditioner i møde, når vi får besøg af Dracula med Teatret Thalias Tjenere til Halloween og selv genopsætter Anemonens klassiker, Når du ser et Stjerneskud til jul.

Du kan opleve klassikere som Den lille Prins med Teater Next, Pinocchio med Teater Patrasket. Nye kunstneriske satsninger med børneoperaen, Philomenas' Stemme af Steingrimur Rohloff og Therese Fabricius og vores egen helt nye Slut Starut - og omvejen efter idé og i samarbejde med Tea Rønne. Mere musik med Ørerne i Maskinen med Teatret st.tv, Tigertæmning med Frk. Fracasos kompagnis Tamme tigre findes samt ikke mindst en historie af Kim Fupz med Teater Patraskets dramatisering af Søndag.

 

Læs mere og køb billet

 

 

 

Ny hjemmeside og nyt billetsystem

Vi har fået ny hjemmeside og nyt billetsystem, som vi håber du bliver glad for. Et skift er naturligvis ikke helt uden små forhindringer og overraskelser, nye procedurer, nye begrænsninger og nye muligheder, så vi håber også du vil bære over med os i den her overgangsfase, hvis der er noget der driller.

 

 

Anemonens fremtid afhænger fortsat af politisk velvilje

Det nye Anemonen modtager ikke driftsstøtte fra Københavns Kommune som Anemone teatret gjorde indtil udgangen af 2016. Så Anemonens liv og fremtid er nu baseret på tilskud fra fonde, Stat og kommune. Anemonens driftsgrundlag er derfor mere usikkert end nogensinde, og vi har brug for al den støtte og moralske opbakning, vi kan få, når vi skal søge til livsnødvendig støtte til drift hos Københavns Kommune. Uden driftsstøtte i 2019 og fremover kan vi ikke fortsætte som scenekunsthus for børn i indre by.

Men vi var her heller ikke, hvis ikke det var for alle jer forældre, bedsteforældre, onkler, tanter, veninder, venner, naboer , pædagoger og lærere, der ligesom os ved, at børn har brug for nærværende scenekunstneriske oplevelser af høj kunstnerisk kvalitet for blive hele mennesker der kan begå sig i en moderne verden. Så tak til dig fordi du tager børn med i teatret.

Hvis det ikke var for jer, var vi her ikke endnu og vi håber I vil blive ved med at komme på Anemonen - for børnenes skyld Vi håber også I vil tage godt imod vores nye sæson, der er et overflødighedshorn af oplevelser til børn i alle aldre!

 

 

Tak til

Så stort hurra for sæson 2018/19, der lige akkurat lever i kraft af hårdt arbejde, nye gode samarbejdspartnere, trofast publikum og ikke mindst dejlige tilskud fra Statens Kunstfond til drift og produktion af "Slut Starut- og omvenejen", et projekttilskud fra København Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg, et treårigt tilskud fra Beckettfonden, samt støtte fra Bestles Fond m.fl

 

Du kan læse mere om teatrets nuværende situation i Cityavisen her på side 2

Mere presseomtale og baggrund finder du på Anemonen.dk

 

Sommerteater på Anemonen

Prøv noget nyt og tag i "sommerteater" på Anemonen. Indtil vi ses i 2018/19 kan du lige nå at opleve en ny produktion af Cirkelines Fødselsdag med Teater Next. Forestillingen spiller til d. 18. juni. Læs mere og køb billet

 

PÅ GLÆDELIGT GENSYN I 2018/19

 

 

 
Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49, post@anemoneteatret.dk