SCENEKUNST FOR BØRN I ALLE ALDRE            Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49

Del med andre

Giv oplevelser til hjertet - og gør det let for dig selv

12/12 2014

 

 

Kære Anemone ven

Vi håber du nyder december måned! 

Vi er glade for at kunne hjælpe jer med årets julegave idé - der er både gavekort og en god bog at lægge under juletræet.

Og ja, der er et liv efter jul! Hvis du trænger til at have noget at se frem til, så læs videre nedenfor om vores genopsætning af Drengen der lå i sin seng mens hans far og damefrisøren så på, som du kan opleve fra 16. januar til 15. februar 2015

 

     
 

Nyhed: Køb dit gavekort på nettet og få det på mail med det samme
Mange køber gavekort til hjertevarme oplevelser i Anemone teatret.
Det er vi glade for, for en oplevelsesjulegave der glæder længe efter jul er da det bedste, man kan ønske sig.
Vi elsker når I kommer ind på kontoret og køber det, så vi kan møde jer personligt, og det håber vi I fortsat vil gøre.

MEN for dem af jer, der helst vil købe julegaven efter lukketid med benene solidt plantet oppe i sofaen, kan vi nu tilbyde GAVEKORTKØB DIREKTE PÅ NETTET.

Køb dit gavekort til oplevelser her... 

     
 

Julegaven 2015
Det er stadig muligt at købe Bamse og den kinesiske prinsesse. Jan Mogensens bog om Bamse, der er på tur i Frederiksberg have, hvor den møder en kinesisk prinsesse, der præsenterer ham for en drage, der ser frygtelig farlig ud.
Bogen som er i virkelig lækker kvalitet med flotte illustrtioner på lækkert papir, er i anledning af julen signeret af forfatteren selv, og vi har, som en ekstra gave indlagt en børne fribillet til forestillingen der spiller fra 21 april tl 17 maj 2015.
Du får: Bog+ børnefribillet til kun 99,- (normalpris 154,-)
Vil du også have fingre i den fine plakat kan hele herligheden købes sammen for 119,-

Du kan købe bogen på vores billetkontor i hverdage mellem kl 9.30 og 15.30. Vil du have den tilsendt koster det 49 kr i porto, og den skal bestilles på 333 222 49 eller post@anemoneteatret.dk

Læse mere om Bamse og den kinesiske prinsesse her...

     
  Få ledige billetter til Når du ser et Stjerneskud
Hvis du endnu ikke har oplevet hvordan Madsen, Sofie, Jensen, katten Hannibal og den sultne nisse holder jul, kan du stadig nå at (gen)se forestillingen inden jul. Der er få ledige billetter på udvalgte dage. 
Læs mere og køb billetter her...
     
 

Drengen der lå i sin seng

mens hans far og damefrisøren så på

TILLADT FRA 5 - ANBEFALET TIL 12 ÅR

16. JAN- 15. FEB 2015

Vi genopsætter den populære dramatisering af Kim Fupz Aakesons bog om drengen Werner, hvis far har giftet sig igen - med en damefrisør.
Werners drømme rækker langt ud over det sædvanlige. I drømmeland møder han nemlig sin mor, og i et virvar af lakridskonfekt, falske fisk, jazzmusik og cirkusklovne leger og danser de sammen til den lyse morgen.
Med tredimensionelle projektioner tages publikum på rejse i Werners drømme og føres ind i Kim Fupz' fabelagtigt skøre univers. Det handler om alt det, man kan se med lukkede øjne.

Læs mer og køb billet til Drengen der lå i sin seng her...

 

På hjerteligt gensyn i Anemone Teatret

 

Øsnker du ikke længere nyheder fra Anemone teatret. Send en mail med "nejtak" i emnefeltet til post@anemoneteatret.dk. Husk at sende fra den mail, du har oprettet dig med.
Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49, post@anemoneteatret.dk