SCENEKUNST FOR BØRN I ALLE ALDRE            Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49

Del med andre

TEATER HUND OG ANDRE GODTER

12/02 2015
 

Kære Anemone ven

Vi glæder os, for på søndag får vi menneskets bedste ven - Teater Hund - på besøg.

Teater Hund har været fast gæstespil hos os i mange år og har begejstret og forundret de 5-12 årige og deres voksne med filosofiske, farverige og fornøjelige forestillinger. Nu er turen så kommet til de 2-5 årige, og som alle Teater Hunds forestillinger er OpdagElse båret af masser af livsglæde tilsat en god portion humor og nærvær i øjenhøjde med publikum. Vi glæder os til at opleve, hvad Teater Hund har i ærmet til de små, vi håber I glæder jer ligeså meget...
 

     
 

OPDAG-ELSE

Gæstespil med Teater Hund

for de 2- 5 årige

18 feb. - 8. mar 2015
Inspirationen kommer fra børns impulsive og kreative leg med det, der umiddelbart omgiver dem og som kan blive til hvad som helst. Tilsat lidt teatertryllestøv i skuespiller Anne Dalsgaards selskab opstår der magiske øjeblikke, som kan forundre og begejstre selv den mest krøllede legehjerne og vovefulde udforsker, og forhåbentligt inspirere jer til at gå på opdagelse derhjemme.

Læs mere og køb billet til OpdagElse

     
 

DRENGEN DER LÅ I SIN SENG MENS HANS FAR OG DAMEFRISØREN SÅ PÅ
Så er det ved at være sidste chance for at opleve teatrets genopsætning af den populære Kim Fupz historie om Werner, der drømmer drømme ud over det sædvanlige!

Vi har fået utroligt mange positive tilbagemeldinger - både fra lærere, forældre og bedsteforældre. Denne her forestilling er blevet en helt særlig darling, som vi er særligt stolte af og glade for. Hvis du endnu ikke har nået at se den, kan det akkurat nåes endnu. Vi spiller sidste dag på søndag...

Læs mere og køb billet til Drengen der lå i sin seng...

     
 

STRING SWING SPILLER CIRKELINE OG ORLA FRØSNAPPER

Gæstekoncert med Børnejazzklubben

22. februar kl 15

For alle
String Swing tager børnene med ind i et lystigt swingende univers, hvor der både er plads til forundring og begejstring. Vi skal høre kendte børnesange fra bl.a. 'Cirkeline' og 'Orla Frøsnapper'. De blandes med nye sange om små og store dyr.

NB billetter kan kun købes i forsalg hos Børnejazzklubben

Læs mere om String Swing og køb billet

 

Vi ses i Anemone Teatret
Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49, post@anemoneteatret.dk