SCENEKUNST FOR BØRN I ALLE ALDRE            Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49

Del med andre

Ny sæson med oplevelser til dig og dine børn - lige fra hjertet

28/08 2015
 

Kære Anemone ven.

Der er ingen vej udenom, nu går sommeren på hæld. Men fortvivl ikke, teatret er klar til at give hjertelige, meningsfulde indendørs oplevelser. 

     
 

Velkommen til Anemone teatret sæson 2015-16.

En sæson der både byder på noget godt fra gemmerne, noget kendt og noget helt nyt. 
I denne sæson kan du således opleve vores nye forestilling, der er blevet til i samarbejde med Stine Michel, Lyset og Lykkens Edderkop - en musikalsk odysse om at stå fast uden at stå stille. 
Med ny scenografi, sange og skuespillere, præsenterer vi: Maries Julegave og Bamse og den kinesiske Prinsesse – begge populære forestillinger fra teatrets spæde ungdom. Og hvis du ikke nåede det sidste år, får du også chancen for at (gen)opleve et af de sidste skud på stammen, Adam & Eva og den forunderlige slange
I oktober får vi for første gang besøg af Teater My, der spiller Jeg kan huske Alting for de allermindste i eget medbragt teatertelt (indendørs), og I foråret opfører Teater Hund deres anmelderroste forestilling om konkurrence: Tab og Vind.

Gå heller ikke glip af vores enkeltstående og enestående teaterarrangementer:

D. 18. okt. kan du opleve Teater TT's Freddy og Far og samtidig støtte et børnehjem for handicappede børn i Rumænien.

D. 20. september er vi så heldige at være udvalgt til deltagelse i Prag dage i København med besøg af det legendariske, tjekkiske dukketeater Teater S/H og deres forestilling Puppet Caberet of Spejbl and Hurvinek 

Læs mere om sæsonen og køb billetter...
 

 

Rytmiske og klassiske musikoplevelser for børn 

Anemone teatret er også dit lokale spillested for børn. Vi har nu i en årrække haft stor fornøjelse af vores samarbejde med BørneJazzKlubben, der gæster os fast hver 3. søndag i måneden med rytmiske koncerter for børn i alle aldre. Den tradition udvider vi nu med faste klassiske koncerter tilrettelagt specielt for børn af foreningen Genklange, der spiller fast hver 2. søndag i måneden.

Læs mere og køb billetter...

 

 

 

Stem på os - vi er endnu engang nomineret som byens bedste børneteater...

Ja, så skete det igen. Vi er nomineret og klar til at vinde en pris. Hjælp os på vej og

Stem på byens bedste børneteater


 

     
 

Åben skole på Anemone teatret

I denne sæson er vi glade for, som noget nyt, at kunne gå aktivt ind i ”Den Åbne Skole”, og dermed via workshops og partnerskab med bl.a. Sølvgade skole at bygge bro mellem teatret og undervisningens forenklede læringsmål. 

Med udgangspunkt i vores partnerskab med Sølvgade skole, vil vi i kommende sæson udvikle og udforske området mellem teater og læring fra et nyt ”skole-teater-rum” på Anemone teatret, bl.a. i form af teaterworkshops, der udvikles i samarbejde mellem skolen og teatret. Workshops knytter sig dels til forestillingens tema, dels til skolens læringsmål. 

Kontakt os, hvis du har en idé eller et emne, du gerne vil arbejde sammen med os om, så skræddersyer vi en løsning til din skole.
Læs mere om Åben skole på Anemone teatret

     
 

Anemone klubben
Du kan stadig nå at blive medlem af Anemoneklubben og knytte et stærkere bånd til dit børneteater.

Med medlemsskabet får du rabat på billetter, fredagsspisning, en plakat fra forestillingen, gratis saft og kaffe i caféen samt invitationer til særarrangementer som fastelavn eller juleklip og meget andet.
Medlemskabet er beregnet til en familie på op til 5 personer. Det koster 150,- for sæson 2015/16. Et halvt medlemskab kan købes i januar til 75,- og gælder for den sidste halvdel af sæsonen fra jan – juni 2016
Køb medlemskab

     
     
 
På gensyn i Anemone Teatret
 
Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49, post@anemoneteatret.dk