SCENEKUNST FOR BØRN I ALLE ALDRE            Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49

Del med andre

Puppet Caberet fra Prag, Børnejazz og Freddy & far

17/09 2015
 

Kære Anemone ven

Efteråret på Anemone teatret byder på store oplevelser for de små størrelser.  Kom til legendarisk, tjekkisk dukketeater, se poetisk klovneteater - og støt et rumænsk børnehjem for handikappede børn og sving til cubanske rytmer med Børnejazzklubben.... Nå ja, og så er der også lige en fin anmeldelse af vores egen Lyset og lykkens Edderkop som rosinen i pølsenenden

     

 

PUPPET CABERET of SPEJBL and HURVINEK
Gæstespil med Divadlo Spejbl and Hurvinka 
Søndag d. 20. sep kl 13 og 15
Fra 4 år

Grib en enestående chance for at opleve et legendarisk, tjekkisk dukketeater i Danmark, når Teater Spejbl and Hurvinka lader dukkerne give den gas på Anemone teatret. Der er garanti for underholdning til store og små, satire, humor og klassiske slapsticks. 
Dukketeatret Spebl og Hurvinka kommer direkte fra Prag, hvor de har haft fast spillested siden 1945.

På Anemone teatret spiller de på dansk.

Forestillingen er den del af Prag dage i København.

Læs mere og køb billet
 

     
 

FREDDY OG FAR

Velgørnhedsteater af Teater TT

Søndag d. 18. oktober kl 15

Fra 4 år

Så længe der er nogen der fortæller ens historie, er man ikke helt væk:
Cirkus er lukket og den forældreløse cirkusstjerne, Freddy, drager ud i verden med åbent sind og cirkus i blodet. På sin vej møder han sømanden Svend, der deler sin historie fra livet til søs og til lands.

En lille finurlig forestilling om de store temaer kærlighed og mod til at lede efter sin/en far.

Læs mere og køb billet

 

Alle billetindtægter og caféindtægter fra dagen går ubeskåret til Børnehjemmet Speranta  - et hårdt tiltrængt rekreationssted for handicappede børn i Rumænien, der er grundlagt og støttet af kunstnerparret Kim og Adi Holzer.

Læs den rørende historie om Kim og Adi Holzers engagement i Speranta

 

Adi Holzer har endvidere doneret en serie håndkolorerede, nummererede tryk, som man kan købe, hvis man ønsker at støtte Børnehjemmet Speranta yderligere.

Se og køb de smukke tryk her

 

     
 

COPENHAGEN CUBA

Gæstekoncert med Børnejazzklubben
27. sep kl. 15:00

Kom med til de varme musikalske himmelstrøg hvor musikken flyder fra fire passionerede unge musikere der tilsammen kalder sig Copenhagen-Cuba.
Ud over danske Rune Thorsteinsson på klaver, har vi på bas, percussion og trombone tre musikere der har trådt dere barnesko på Cuba.
Vi er så heldige at bandet har kastet deres kærlighed over at spille for børn og derfor kan i godt forvente at blive inddraget, skulle danse med og blive klogere på den Cubanske musik.

Læs mere og køb billet

     
 

LYSET OG LYKKENS EDDERKOP

11. sep - 17. okt 2015
Tilladt fra 5 - anbefalet til 10 år

Efter en veloverstået premiere har vi modtaget disse fine ord fra Børn i byens anmelder, der har belønnet forestillingen med 4 ud af 5 stjerner:

..."En meget fin børneteater forestilling, som følges fint på vej af musik og lydside. Med enkel og effektfuld musikalitet sætter fortællingen mange sanser i spil, så vi faktisk er til stede på denne eventyrrejse."

Læs mere og køb billet

 

  Vidste du, at du kan holde børnefødselsdag i Anemone teatret?
Hvis du køber billetter til en af vores forestillinger, arrangerer vi gerne et hyggeligt fødselsdagsarrangement i teatrets café før eller efter forestillingen.
Forplejningen skal købes hos os og der er masser af godter at vælge imellem. Sammensæt lige den menu, der passer dig, så dækker vi til gengæld bord med lys og fødselsdagsflag. 
Læs mere om børnefødselsdag
 
På gensyn i Anemone Teatret
 
Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49, post@anemoneteatret.dk