SCENEKUNST FOR BØRN I ALLE ALDRE            Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49

Del med andre

Nu er det nu, du kan opleve Lyset og lykkens Edderkop

07/09 2015
 

Vi lægger i øjeblikket sidste hånd på sæsonens første forestilling. Huset genlyder af smukke, rytmiske og sjove sange, scenografien har taget form og historien er på plads.

Og så er vi i fuld gang med at fylde Caféen op med gode sager til jer, så I kan bare komme an. Vi er klar!

 

Forandring fryder, siger man. Men forandring er ikke altid velkommen. Hvordan oplever børn forandringer og hvordan kommer de igennem dem, deres forældre pålægger dem? Det forsøger vi at give et eventyrligt og musikalsk bud på med Lyset og lykkens Edderkop, der spiller her på teatret fra d. 11. september til d. 17. oktober.

     
 

LYSET OG LYKKENS EDDERKOP

En musikalsk odysse om at stå fast uden at stå stille.

Tilladt fra 5- anbefalet til 10 år

Ida er rasende, Hun har boet hele sit liv sammen med sine forældre i farmors gamle hus, men efter farmors død vil far og mor flytte ind til en lejlighed i byen.

Ida vil ikke rejse væk fra mindet om farmor, huset, skolen og vennerne, så hun gemmer sig i kælderen, hvor hun møder Albert - en talende edderkop. Sammen tager de på en skæbnesvanger rejse, hvor de møder mystiske tågevæsner, flotte kæmpefisk, triste ninjakrigere og en betydningsfuld heks. Kan Ida klare prøvelserne, og hvordan kommer hun hjem igen?

Læs mere og køb billet

     
  TEATER OG MAD
Hvorfor ikke nyde fredagsforestillingen uden at skulle bekymre sig om aftensmaden? Hver fredag efter den sene forestilling, kan du og familien nyde en børnevenlig menu fra den økologiske slagter på kultorvet. Til Lyset og lykkens Edderkop står menuen på Fiskefrikadeller, remoulade, ovnbagte kartofler og grønt
Forudbestilling nødvendig (senest onsdag inden kl 14)
Læs mere om fredagsspisning
På gensyn i Anemone Teatret
Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49, post@anemoneteatret.dk