SCENEKUNST FOR BØRN I ALLE ALDRE            Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49

Del med andre

Gør noget godt - tag i teatret med børnene

01/10 2015
 

Kære Anemone ven

Efterårsferien er lige om hjørnet, og den bugner med flotte tilbud fra byens kulturinstitutioner og ikke mindst naturen, der står og lokker med ildøde blade mod en klar blå himmel. 

På anemone teatret har vi rustet os til at byde ind i denne hårde konkurrence med hele 3 varme, musikalske og godgørende tilbud til dig, der har lyst til at hygge med ungerne i ferien.

Husk cafeen er åben før og efter forestillingen med kaffe, the, varm chokolade og et fristende udvalgt af kager, slik - også økologisk, laktose- og glutenfrit. Skal den lidt større sult stilles, sælger vi frisksmurte oste- og spegepølsemadder på brød fra Lagkagehuset og med pølse fra slagter Lund. 

Gå heller ikke glip af et besøg i vores nyindrettede legehjørne...

 

 

FREDDY OG FAR

Gæstespil med Teater TT
Spiller kun 18. oktober kl 15.00

Tilladt fra 4 år

“Det er stort teater i miniformat. En fortælleteaterforestilling som vedstår og bliver en tryg og tæt oplevelse om nærhed, mod og kærlighed” Teateravisen
Den forældreløse, cirkusløse cirkustjener, Freddy drager ud i verden, hvor han møder sømanden Svend, der deler sin livshistorie om at finde sin stjerne - og en søn.
Køb billet til Freddy og Far og gør noget godt.

Alle indtægter fra forestillingen går ubeskåret videre til Speranta - et børnehjem for handicappede børn i Rumænien.
Læs mere om Freddy & Far og køb billet

     
 

PÅ SKATTEJAGT MED BLOKFLØJTE OG GUITAR

Gæstekoncert med Genklange 

Søndag d. 11. oktober kl 15

Fra 3 år

Duo Oldrup/Lauridsen inviterer med på en musikalsk skattejagt for at finde den gemte melodi. Vi besøger fjerne lande og svundne tider og bliver sat på opgaver undervejs.

Bl.a. med musik af J.S. Bach, J. Dowland og V. Holmboe

Tag gerne bamsen med.

Læs mere om Oldrik og Lauridsen og køb billet

 

     
 

LYSET OG LYKKENS EDDERKOP

En musikalsk odyssé om at stå fast udden at stå stille

Spiller til og med d. 17. oktober

Tilladt fra 5- anbefalet til 10 år
"Det var VIRKELIG sjovt OG spændende,- og jeg håbede sådan at de ville glemme hvad klokken var, så det ikke stoppede" Sådan lyder det umiddelbart fra Viggo, der var med sin 2. klasse inde og se Lyset og lykkens edderkop.

Og med de voksnes ord lyder det blandt andet sådan:

"...Udover denne fremragende hovedrollecasting er hele forestillingen båret frem af et helstøbt musikalsk engagement..."
"...Det er flot skruet sammen og virkelig veludført..."
"...At der er lys selv i mørke stunder bliver ligeledes en lektie, som både Ida og publikum tager med sig, og forestillingen er på den måde en god blanding af morale og musikalsk overskud...." skriver Teateravisens anmelder Gudrun Hagen
Læs mere om Lyset og lykkens Edderkop og køb billet

     
     
 

JEG KAN HUSKE ALTING

Gæstespil med Teater My

Fra 21. okt- 8. nov

Tilladt fra 2 - anbefalet til 6 år

Og en lille teaser til hvad der foregår efter efterårsferien...
"Mette Rosleff har en helt eminent evne til at kravle helt ind i barnet og fortælle om hverdagslivet derfra. Lige så stille og med det næsten ikoniske tryghedsskabende smil ser og levendegør Rosleff verden fra barnets helt jordnært konkrete, men også forundringsfulde og digteriske horisont." Skriver Teateravisens anmelder om Jeg kan huske Alting. Vi glæder os til at byde Teater My velkommen i Anemone teatret for første gang efter efterårsferien - og udover en sød, poetisk historie fra børnehøjde lover vi en scenografisk overraskelse.
Læs mere om Jeg kan huske altin og køb billet

     
  TEATERWORKSHOPS OG ÅBEN SKOLE
Anemone teatret er aktive medspillere i den nye skolereform og lovgivningen om Åben Skole. Et af teatrets tiltag er teaterworkshops for skoler og institutioner i forbindelse med køb af billetter til en af vores forestillinger. Er du nysgerrig efter mere eller kender du nogen der kunne bruge vores tilbud, så læs mere om Åben skole på anemone teatret

 
 
På gensyn i Anemone Teatret
 
Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49, post@anemoneteatret.dk