SCENEKUNST FOR BØRN I ALLE ALDRE            Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49

Del med andre

Nu' det jul igen

20/11 2015

 

Kære Anemone ven

Nu' det jul igen og nu' det jul igen.... og her på Anemone teatret har vi forberedt os til tænderne med juleforestillingen fra teatrets barndom produceret i en helt ny udgave, med ny musik, scenografi og medvirkende.

Historien er dog den samme gode, hjertevarme om Maries Bamse, der vil finde den helt rigtige julegave til Marie. 
Hele huset er pyntet til jul med hjerter, lys og nisser, og vores hyggelige café står klar til at servicere små som store juleelskere med æbleskiver, gløgg og andre godter.

Det er også stadig muligt at sikre sig pladser til vores populære fredagsspisning, som i anledning af julemåneden står på økologisk medisterpølse, kogte kartofler, rødkål og brun sovs fra Slagteren på Kultorvet. 

 

     
 

MARIES JULEGAVE
21. nov - 23. dec
Tilladt fra 3 år, anbefalet op til 8 år

Det er juleaften, og Maries bamse sidder og kigger ud af vinduet på sneen og de mange fugle, der spiser af juleneget. Han tænker på, hvad han skal give Marie i julegave. Det eneste hun ønsker sig er et guldhjerte mage til det, hun tabte i sommer.

Der lyder et brag, og en sort fugl ligger livløs udenfor vinduet. Bamse hjælper den stakkels fugl, der til gengæld inviterer ham med på en rejse til sin hule på landet, hvor Bamse får den bedste af alle skatte.
Læs mere og køb billet

     
 

KØB JULEGAVEN I ANEMONE TEATRET

Gaven til svigermor, bedstemor, din bedste ven eller dit barns legekammerat, der varmer længe efter jul:

Køb fx et gavekort til gode oplevelser eller

Bogen Bamse og den kinesiske prinsesse med 1 stk børnebillet til forestillingen, der spiller lige efter nytår fra 9. jan-7. feb. 2016. Bog + 1 børnebillet 99,- (normalpris 154,-)

På gensyn i Anemone Teatret
Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49, post@anemoneteatret.dk