SCENEKUNST FOR BØRN I ALLE ALDRE            Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49

Del med andre

Verdens ældste kærlighedshistorie, teaterworkshops og Bamse...

13/01 2016
Kære Anemone teater gæst

Kyndelmisse er lige om hjørnet, og vi glæder os over at halvdelen af vinteren officielt er gået - for nu er teatersæsonen på sit højeste.

Der er stadig få ledige billetter til Bamse og den kinesiske Prinsesse, om lidt genopsætter vi Adam & Eva og den forunderlige Slange, og så har vi et nyt spændende samarbejde med Rundetårn i vinterferien, som I kan læse mere om længere nede.
 

 

BAMSE OG DEN KINESISKE PRINSESSE
spiller til og med 7. feb
Tilladt fra 3 - anbefalet op til 8 år
Varighed 50 min.

Tag med Maries Bamse på eventyr i Frederiksberg have, hvor han møder en rigtig kinesisk prinsesse og en drage med lysende gule øjne, lange krumme klør, store skarpe tænder og en ildrød tunge.
En forestilling om at se sin værste frygt i øjnene og nyde belønningen for at vise sit mod.
På utallige opfordringer genopsætter Anemone teatret, i en ny bearbejdelse, dramatiseringen af Jan Mogensens bog fra 1984.

Læs mere og køb billet

     
  ADAM & EVA OG DEN FORUNDERLIGE SLANGE
12. feb - 12. mar
Tilladt fra 5 - og anbefalet op til 12 år

Oplev verdens ældste kærlighedshistorie på de skrå brædder udsat for klovn, levende musik og omrejsende tivoli.
Det ser sort ud for de to klovne, Adam og Eva, der er havnet i ørkenen. De sulter og tørster og lader sig til sidst friste til at tage hyre i Diablos tivoli, hvor der er liv og glade dage... for en stund i hvert fald. 
Læs mere og køb billet
     
 

TEATERWORKSHOPS I RUNDE TÅRN

18.-20. feb.

Fra 6-12 år

Vi har indledt et spændende samarbejde med Rundetårn og slipper sammen kreativiteten løs i vinterferien: I en professionelt ledet workshop udforsker vi teatrets magiske univers og alle børn mellem 6-12 der vil prøve Anemone teatrets flotte kostumer og skabe sjove karakterer på scenegulvet er velkomne. Det koster 25 kr. pr barn og det foregår i Rundetårn.
Læs mere og bestil plads 

 

Du kan stadig nå at melde dig ind i Anemoneklubben og opnå en masse gode fordele. For resten af sæsonen koster et medlemskab kun 75 kr. Det er hurtigt tjent ind på rabat på billetterne.

Læs mere om Anemoneklubben

 

På gensyn i Anemone Teatret
 
Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49, post@anemoneteatret.dk