SCENEKUNST FOR BØRN I ALLE ALDRE            Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49

Del med andre

Vinterferie, kærlighed, Børnejazz og Anemones Teaterhave

09/02 2016

 

 

Kære Anemone ven...

Hvorfor ikke bruge vinterferien på en tur i teatret med ungerne...

Hos os kan I opleve verdens ældste kærlighedshistorie på de skrå brædder, og årets første gæstekoncert med Børnejazzklubben.

Cafeen er åben en time før - og en time efter hver forestilling hele ferien, og vi byder på hjemmebagt kage, den bedste økologiske fairtrade espresso fra Peter Larsen kaffe, varm chokolade, rugbrød og franskbrød med ost eller pølse, vores lækre frugtkurve... og masser af andre gode sager.

JEP, det bliver hyggeligt!

     
 

ADAM & EVA og den forunderlige Slange

12. feb - 13. mar

5-12 år

Det ser sort ud for de to klovne, Adam og Eva, der er havnet i ørkenen. De sulter og tørster og lader sig til sidst friste til at tage hyre i Diablos tivoli, hvor der er liv og glade dage... for en stund i hvert fald.
For i græsset lurer slangen og tingene er ikke som de ser ud til.
Med masser levende musik følger vi de to klovnes rejse for at finde sig selv og kærligheden igen.

Læs mere og køb billet 

     
 

BØRN SKAL TRO PÅ DET GODE I VERDEN

I forestillingen Adam & Eva og Den Forunderlige Slange, spilles hovedrollerne af skuespillerparret, Asbjørn Agger og Christine Gaski. De har tilsammen mere end 150 forestillinger bag sig, og står nu for
6. gang på Anemone teatrets lille scene sammen.
Men hvad er det der gør arbejdet med børneteater så særligt. Vi spurgte Asbjørn og Christine, der spiller de to klovne, Adam og Eva.
Læs deres svar og resten af interviewet

     
 

ANEMONES TEATERHAVE
Anemones Teaterhave er stedet, hvor teater, skoler og institutioner mødes om at udvide teateroplevelsen. Gennem fx teaterworkshops og undervisningsmateriale skræddersyer og fokuserer vi forestillingens tematikker og muligheder ind i de nye forenklede fællesmål og kravet til Den Åbne Skole. Teaterhaven er også stedet, hvor vi tager imod inspiration og idéer fra skolerne og børnene til kommende repertoire og dramatisk indhold.
Teaterhaven er omdrejningspunktet for nye partnerskaber og samarbejder på tværs af teater og institutioner, så kontakt os endelig, hvis du har en idé til din skole eller institution.

Jeg vil vide mere...

Hvis du vil have en smagsprøve på en teaterworkshop, kan du melde dit barn til vinterferie teaterworkshop i Runde Tårn, der er stadig få ledige pladser.

     
 

DEN BRUNE KUFFERT

Gæstekoncert med Børnejazzklubben

3-7 år

I oldefars glemte kuffert på loftet ligger to dukker. Den ene har en violin. Den anden har en kontrabas. Dukkerne bliver levende, og vi rejser sammen ud i verden i et gammelt legetøjstog. Toget fører os over marker, ud til havet og langt ind i den mørke skov. Rejsen er lige ved at få sin ende i en drypstenshule dybt nede under jorden, hvor klippen har lukket sig bag os. Men ved fælles hjælp, ved brug af instrumenternes og vores egne lyde, lykkes det at komme ud i solskinnet.
Læs mere og køb billet

På gensyn i Anemone Teatret
Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49, post@anemoneteatret.dk