SCENEKUNST FOR BØRN I ALLE ALDRE            Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49

Del med andre

Kærlighed, konkurrence og skyggesider

28/02 2016
 

Kære nyhedsbrevsmodtager

Lige på en vinterens sidste dag, får du et par gode nyheder fra Anemone teatret. I sidste uge havde vi besøge af Mogens Lindhart, der har skrevet lidt om sine tanker om at gå i teatret med børn, og hvorfor det er så vigtigt at der både er noget for børn og de voksne i oplevelsen. Om få uger rykker Teater Hund ind med deres forestilling om Konkurrence og lige efter får vi, som rosinen i pølseenden, besøg af Teater TT, der gæstespiller med sin ekvilibristiske Skyggen.

Tak fordi du læser med... 

     
 

HVORFOR GÅ I TEATRET MED BØRN OG BØRNEBØRN?

..."Forældre, og navnlig bedsteforældre i skellet mellem at være ”ungdommelig” og ”frisk” går ikke i teatret for at få børn uskyldigt underholdt, det klarer vores Netflix derhjemme. Vi vil have noget væsentligt at snakke med børnene om bagefter. Her er det en stor hjælp, hvis de gamle også er blevet stimuleret i deres hoveder, for børn mærker usvigeligt, om man høfligt er med som børnepasser, eller om man faktisk selv er blevet optaget af det."

Sådan skriver Mogens Lindhardt, anmelder på kirkenikbh.dk samt præst og rektor på pastoralseminariet, efter sin oplevelse af Adam & Eva og den forunderlige Slange.

Mogens medbragte to børn på 7 og 10 år og de fik ifølge anmeldelsen en hel del ud af at ta i teatret sammen i vinterferien...

Hvordan går du i teatret med dine børn eller børnebørn og hvorfor?

Du kan læse resten af Mogens Lindhardts betragtninger over hvad han får ud af det her...


Billetter og mere info kan opnås her

     
 

TAB OG VIND

- En forestilling om konkurrence?

Gæstespil med Teater Hund

16. mar. - 10. apr
5-12 år

Er du en vinder eller en taber? Er du en af dem, der laver små hemmelige konkurrencer mellem dig selv og de andre cyklister på cykelstien om morgenen - bare for at sidde svedig på kontoret og vide med dig selv, at DU VANDT? Kan du nikke genkendende til den lille glæde ved at komme først ud af bussen -  ind i flyet eller med over for grønt? Det kan være svært ikke at sammenligne sig selv med andre - og pludselig er de andre med i en konkurrence med dig om at nå først rundt om søerene på din ugentlige løbetur eller om at være sidst færdig med slikposen i biografen? Det er let at konstruere sine egne konkurrencer, hvor man ender som vinderen hver gang. Men hvorfor er det så svært at være taber? 

Er der altid kun vindere og tabere, eller er der noget midt imellem? Kom og se hvordan Teater Hund behandler disse spørgsmål med humor og stof til eftertanke, når de gæster Anemone teatret med deres Anmelderroste TAB OG VIND for de 5- 12 årige

Læs mere og køb billetter her

 

 

     
 

SKYGGEN

Nyt gæstespil med Teater TT

21. april - 8. maj

5-12 år

Gå ikke glip af sæsonens sidste forestilling, Skyggen, af Teater TT. Forestillingen er ikke nævnt i vores sæsonbrochure, men ikke desto mindre et "must see" og vi håber da også at se jer til et finurligt, ordløst men sigende og teknisk ekvilibristisk stykke om at forlige sig med sine skyggesider.

"Med de helt ordløse optrin mellem en mand og hans skygge får Teater TT fortalt en fin historie om, hvor strabadsfyldt det kan være at skulle forlige sig med sider af os selv, som man ikke er bekendt med, og som man umiddelbart helt vil undgå (...) 

"Et virkeligt vellykket møde mellem den unge Lindebergs poetiske klovn og en sensibilitetsfyldt og dygtig brug af den moderne animations og videoteknologi."

Læs mere og køb billet

     
 

FREDAGSSPISNING 

Slip let over madlavningen og nyd måltidet på Anemone teatret. Det er et glimrende alternativ til Disney-show og fredagsslik!
Hver fredag er det muligt at nyde børnevenlig, økologisk mad af højeste kvalitet på Anemone Teatret.
Efter forestillingen - omkring kl. 18.00 serverer vi dagens ret i vores hyggelige café.

Maden kommer fra den Økologiske Slagter på Kultorvet, og er inspireret af det danske køkken og varieres fra forestilling til forestilling.

Læs mere om fredagsspisning og andre tilbud i cafeen

På gensyn i Anemone teatret
 
Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49, post@anemoneteatret.dk

2