SCENEKUNST FOR BØRN I ALLE ALDRE            Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49

Del med andre

Anemone teatret har fået hund og rotter

28/10 2011
 

 

Løber du også nogen gange om kap med tiden, og hvordan følger dine børn med?
 
Vi glæder os, for lige om lidt får vi besøg af TEATER HUND - og de har rotter med!
Lyder det lidt tankevækkende? Så kom forbi og få indblik i et ægte rotteræs styret af noget voldsomt tids - og regeltyranni, og du vil få svar på livsvigtige spørgsmål som:
 
Hører skytsengle ind under betegnelsen "husdyr"?
Hvorfor skal Eriks mor og far på tidskursus?
Hvad er det, ham Flaske-Hansen peger på?
Og hvorfor tør onkel Åge og onkel Ib ikke rette sig efter ham?
 

 

HVORFOR IKKE? – rejsen til Det Underste Land
- af TEATER HUND

En varm og humoristisk komedie for de 4 - 10 årige og deres forældre

HVORFOR IKKE? (i folkemunde kaldet ”den med rotterne”) er komedien om drengen Erik, der er eneste barn i en hverdag, hvor tiden bestemmer alt for meget. Derhjemme hos Mor og Far er der ikke nok af den. Hos onkel Åge og onkel Ib (som man ikke må kalde rotter, selvom enhver kan se, at de er det) er der så megen tid, at den nærmest er gået i stå…

Om natten drømmer Erik om en anden verden, hvor alt er anderledes. Her er der tid til at lytte, tid til at lege og så er det dér, hans allerbedste ven bor. Men findes den verden overhovedet?

Da Erik tager ud og leder, bringer rejsen ham til Det Underste Land, som er fuld af mærkelige overraskelser, og da han vender snuden hjem, opdager han, at de to verdener ikke er så uforenelige endda…

Som i alle TEATER HUNDs forestillinger er stilen fysisk og legende, med en fantasifuld musikside, visuelle optrin - og ikke mindst masser af humor.

HVORFOR IKKE? er den første forestilling Teater Hund producerede tilbage i 2003 med støtte fra Statens Kunstråds Scenekunstudvalg, Statens Kunstfond og Københavns Kulturfond. Nu er den tilbage i en revitaliseret 2011-udgave. Ved urpremiere skrev pressen bl.a.:

”Blandt årets bedste” (Børn & Unge)
”Befriende sjovt, gestaltet med en smittende fysisk udtrykskraft” (Politiken)
”Mimik og et ustyrligt kropssprog styres fremragende og med stor effekt” (Børneteateravisen)

På scenen er Flemming Bang som drengen Erik, og Birgitte Prins og Anne Dalsgaard som far og mor, onkel Åge og onkel Ib m. fl.

Forestillingen er iscenesat af Teater Hunds kunstneriske leder Methe Bendix, har scenografi og kostumer af Julie Kyhl og lyd- og musikside af Claus Carlsen.

2. - 20. november 2011
on 11, to 9.30+11, fr 11+17, lø & sø 13 + 15

Køb billet og læs mere her...

 

Husk du kan købe billletter til kun 35 kr. Ved køb af min 6 billetter til unge u. 25 år, koster billetterne 35 kr. Dertil kan du købe 2 ledsager billetter til voksne o. 25 år til samme pris.

 

På gensyn i
Anemone Teatret
 
Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49, post@anemoneteatret.dk