SCENEKUNST FOR BØRN I ALLE ALDRE            Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49

Del med andre

Jeg behøver ikke gøre det, men Gud hvor har jeg lyst!

08/04 2016

 

 

Jeg behøver ikke gøre det, men Gud hvor har jeg lyst!
Sådan kan man let tænke om sine skyggesider, mener skuespiller og teaterdirektør, Torkild Lindebjerg, der er manden på scenen, når Anemone teatret d. 21. april slår dørene op for familieforestillingen, Skyggen.
Forestillingen er et mix af video, lys og skuespil – uden ord. En poetisk og humoristisk fortælling om det at lære at holde af sine egne skyggesider.

Læs resten af interviewet med Torkild Lindebjerg og kom "bag om" Skyggen 
 

     
 

SKYGGEN
21. april - 8. maj 2016

Fra 5 år

Hvad nu hvis din skygge pludselig havde sit eget liv, og gjorde alt det, du i virkeligheden havde lyst til. Og hvad nu hvis skyggesiden først er sluppet løs, hvordan fanger du den så igen?
Ved hjælp af avanceret videoteknik og animationer har Torkild Lindebjerg, Troels Lindebjerg og Hans Rønne lavet en komisk, poetisk forestilling om manden der opdagede sin egen skygge og lærte at leve med den. 
Læs mere om Skyggen og køb billet

     
 

TAB OG VIND

Gæstespil med Teater Hund

- til og med på søndag

5-12 år
Du kan lige nå det... Der er kun få ledige billetter -og forestillinger tilbage til Teater Hunds anmelderroste og rammende forestilling om at være "en taberagtig vinder" eller en "vinderagtig taber". Vi anbefaler på det varmeste, at du skynder dig at sikre dig billetter til de sidste forestillinger inden Teater Hund smutter ud af huset igen
Læs mere og køb billet

     
 

ANEMONES TEATERHAVE

Tænk hvis man kunne fortsætte oplevelsen og selv spille teater!
Anemones Teaterhave er et tilbud til skoler og instituitioner, der ønsker at beskæftige sig med teater og læring. I undervisningen har vi fokus på samarbejde, krop og bevægelse, og børnene får rig lejlighed til at skabe sjove karakterer på scenegulvet.

Er du nysgerrig på at vide, hvordan dine børns skole eller institution kan få udviddet teateroplevelsen, så læs mere her

 


HUSK at d. 26. april starter billetsalget til næste sæson. Følg med på anemoneteatret.dk for kommende forestillinger! 
 
Vi ses i Anemone teatret
 
Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49, post@anemoneteatret.dk