SCENEKUNST FOR BØRN I ALLE ALDRE            Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49

Del med andre

En plads i ”skyggen” på Anemone teatret

18/04 2016

 

Kære nyhedsbrevsmodtager

”Du skal trække på skuldrende og smile af din skygge", lyder det finurligt fra Torkild Lindebjerg, der er manden på gulvet, når Teater TT gæstespiller på Anemone teatret d. 21. april - 8. maj. Med humor og slapstick kæmper han på scenen med og mod sin drilagtige skygge i en avanceret animations- og videoteknisk opsætning, der også rummer et lag alvor.

Er du nysgerrig efter at se, hvordan det lykkes ham at komme overens med sin løsslupne skygge, og har du lyst til at få smilet frem på læberne sammen med dine børn, børnebørn - og måske dit indre barn - så skynd dig i Anemone teatret inden sommeren er over os og teatersæsonen for alvor går på hæld.

     
 

SKYGGEN
Gæstespil med Teater TT

5-12 år

***** Teateravisen

”Med de helt ordløse optrin mellem en mand og hans skygge får Teater TT fortalt en fin historie om, hvor strabadsfyldt det kan være at skulle forlige sig med sider af os selv, som man ikke er bekendt med, og som man umiddelbart helst vil undgå.

'Skyggen', som forestillingen kort og præcist hedder, peger på, at der er farer men også muligheder i alt og alting. Og den fortæller på sin egen August-klovneristiske vis, at det drejer sig om at udkæmpe de kampe og komme overens med de hurdler og modstande som dukker op i - og overfor en.”.
Kirsten Dahl, Teateravisen

Spiller fra 21. april – 8. maj
Varighed 45 min
Alder: 5- 12 år


Læs mere og køb billet

På gensyn i Anemone Teatret
Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49, post@anemoneteatret.dk