SCENEKUNST FOR BØRN I ALLE ALDRE            Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49

Del med andre

Hvorfor ikke? og tid til at bestille billetter til juleforestillingen

14/11 2011
 

Kære Anemone teater gæst!

Teater Hund er i huset, og julen står for døren ...

 

Hvorfor ikke? Rejsen til det underste land.
Du kan stadig nå det! Teater Hund spiller Hvorfor ikke? Rejsen til det Underste Land til og med d. 20. november.
Kulturkongen gav 5 stjerner og skrev:
Sjov, opfindsom og vidunderligt menneskevarm!
Lad mig med det samme sige: Jeg er kæmpe fan af Teater Hund. De formår at lave nogle superfine, gakkede universer, som taler direkte til børnene (og mig som voksen) – altid med en selvværdsopbyggende morale. Samtidigt tør og formår de også udvikle en abstrakt dimension - altid forståelige. ”Rejsen til det underste land” er ingen undtagelse og udmærker sig ved at være sjov, opfindsom og vidunderligt menneskevarm. Jeg tog mig selv i også at tænke – ja, ja, ja, man SKAL følge sit hjerte!”

Legefakultetet har netop skrevet om forestillingen:
”Man går aldrig forgæves i teatret med Teater Hund. Kendetegnende for Teater Hunds forestillinger er deres begejstrede fortælleglæde pakket ind i en nysgerrig, legende tilgang med skæv musik, en karakteristisk, kropslig koreografi og en oftest farverig, enkel og virkningsfuld scenografi. Alt sammen uden at blive karikeret børneagtigt som i en overgearet Cartoon Network tegnefilm. Teater Hund taler aldrig ned til deres publikum. Snarere tværtimod. Og heldigvis for dét. De stiller store åbne, filosofiske spørgsmål til og om livet alt imens de danser hip hop, leger agenter, inviterer børn med op på scenen for at dekorere den med blomster, deler pebernødder ud og klæder sig ud som rotter, som tilfældet er i deres seneste forestilling.Teater Hund beviser, at filosofi både kan være kropslig, legende og i børnehøjde...

Læs mere og bestil billet her...
 

Når du ser et Stjerneskud
Måske har du også lagt mærke til det? Nu kan du få chokoladekalendere, juleslik og glitterstads i supermarkederne... Selvom det er lidt tidligt, så kan vi ikke ikke længere komme uden om det - julen er på vej. Og det er ikke for tidligt at planlægge en hyggelig tur med familien til Anemone teatret i den anledning.
Her får du et poetisk og hyggeligt afbræk til juletravlheden, når vi traditionen tro spiller Jan Mogensens poetiske juleeventyr om den gerrige husejer Madsen, den gravide Sofie, og den ensomme forfatter Jensen. Det ser sort ud, men en baggårdskat en nisse, et stjerneskud og ikke mindst et par engle hjælper miraklerne på vej.
Læs mere og bestil billet her...

 

Gå heller ikke glip af et besøg i vores julepyntede Café, hvor vi i anledning af årstiden bl.a. serverer lune æbleskiver og hjemmelavet Glögg.

Læs mere om caféen her...

 

På gensyn i
Anemone Teatret
 
Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49, post@anemoneteatret.dk