SCENEKUNST FOR BØRN I ALLE ALDRE            Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49

Del med andre

Nominering, næsten udsolgt, folkeaktie og fremtid

17/08 2016

 

 

Kære nyhedsbrevsmodtager

 

Der sker ting og sager på Anemone teatret. Frøken Ignora kommer på "de skrå brædder og billetsalget går hurtigt, Kommunen har indstillet os til budgetforhandlingerne og Børn i byen nomineret os til Byens bedste børneteater. Vi glæder os over alle dele men ikke mindst til at se dig og dine børn i teatret, for nu går det snart løs. Frøken Ignora, der er forlænget med en uge kan opleves fra 22. sep - 8. nov.

     
 

Frøken Ignora
Prøverne er i fuld gang, scenen er under konstruktion og billetterne rives væk. JUHUUU. Katrine Marie Guldagers historier om den skæve pige, Frøken Ignora, der bor alene med alle sine katte i et vandtårn og som har for vane at eksplodere kommer snart i Anemone teatret. Skal du opleve Ignora, hendes bedste ven Georg, fiskehandleren der kender alt til ridser i hjertet og alle Ignoras katte så er det bare om at få bestilt billet... 

Læs mere og køb billet

     
 

Fremtiden på Anemone teatret og Folkeaktien
Som tidligere nævnt, får Anemone teatret ikke støtte som Lille storbyteater af Københavns kommune fra januar 2017. Det ændrer dog ikke ved, at du fortsat skal tage din familie med i Anemone teatret og få en kulturel oplevelse, der giver vitaminer til både hjernen og hjertet.

Sæson 2016/17 er nemlig i fuld gang og bliver også afviklet som planlagt. Imens arbejdes der på højtryk bag kulisserne på at finde midler til vores fortsatte drift og udvikling mod at blive "Indre bys Teaterkulturhus for børn og familier".

Læs mere om visionerne og Anemone teatrets fremtid

 

Kultur-og fritidsudvalget har imødekommet vores ansøgning om  at fortsat at være børneteater i lokalerne på Suhmsgade ved at sende vores ansøgning om midler videre på kommunens kommende budgetforhandlinger. Vi glæder os over den positive tilkendegivelse og håber på det bedste.

Men selvom vi får de 900.000, vi har søgt om, er der fortsat brug for økonomisk støtte til synlighed og kunstnerisk kvalitet og vi søger derfor også midler fra fonde og puljer, hvor vi kan.

Vi har desuden fået mange henvendelser fra privatpersoner og virksomheder, der gerne vil støtte os økonomisk, og vi har derfor oprettet vores egen crowdfunding, Anemone teatrets Folkeaktie 

     
     
 

Byens bedste børneteater. STEM PÅ OS

Vi er nomineret igen! Som byens bedste børneteater. Børn i byen Prisen 2016 uddeles til dem, som gør det allerbedst for børnefamilierne i København og Århus. Nomineringen af de 13 kategorier er netop skudt i gang på bornibyen.dk. og det vil betyde uendelig meget for os - særligt i den aktuelle situation, at modtage din stemme. 
Afgiv din stemme på os som byens bedste børneteater

Du kan ovenikøbet vinde en præmie, hvis du stemmer - se præmierne

     
 

Anemone Klubben
Til dig der gerne vil knytte et tættere bånd til Anemone teatret har vi oprettet en klub, der giver en masse gode kundefordele som fx

Nedsat billetpris,

Særpriser på aftensmad fredag eftermiddag/aften,

Invitation til klubangementer som fx åben prøve, juletamtam, forpremierer o. l.

Læs mere og meld dig ind i Anemoneklubben

 
På gensyn i Anemone Teatret
 
Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49, post@anemoneteatret.dk