SCENEKUNST FOR BØRN I ALLE ALDRE            Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49

Del med andre

Ignora, undervisningsmateriale, ny administrativ leder og byens bedste...

26/09 2016

 

Kære nyhedsbrevsmodtager

Premieren er nu overstået med fest, farver og følelser, og Ignora eksploderer nu dagligt og indtil d. 6. november - til glæde for de 8.000, der allerede har sikret sig en billet til forestillingen. Der er udsolgt på alle hverdage, men der er stadig ledige billetter i efterårsferien og i weekenderne. 

Vi har lagt sidste hånd på vores undervisningsmateriale som skoler, institutioner og andre interesserede nu kan downloade gratis fra hjemmesiden.

I mellemtiden - og indtil sidste afstemningsdag d. 3. november, kryder vi fingre for afgørelsen af Børn i Byen-prisen, og sidst med ikke mindst kan du læse mere om teatrets aktuelle situation og udvikling, der bl.a. indebærer et generationsskifte 1. oktober. 

 

     
 

Særligt til skoler og institutioner: Gratis undervisningsmateriale til Ignora er nu klar

Før du ser forestillingen med skolen eller institutionen, kan du med fordel orientere dig i det undervisningsmateriale, teatret har udarbejdet specielt til Frøken Ignora. 

Du kan også læse mere om vores tilbud til Åben Skole, vores workshops og andre undervisningsrelevante tiltag på hjemmesiden under Anemones Teaterhave, eller melde dig ind i vores Facebookgruppe Anemones teaterhave

 

  

     
  Nomineret til Byen bedste børneteater 
Som bekendt er vi nomineret til "byens bedste børneteater" hos Børn-i-byen. Hjælp os med at beholde vores nuværende førsteplads og vis verden, at Anemone teatret er ønkset i Indre by. Gå til afstemning

 
     

Ny administrativ leder på Anemone teatret                 Anemone teatret står over for et generationsskifte.

1. oktober 2016 træder Albert Nielsen, efter næsten 33 år på posten, tilbage som administrativ leder af Anemone teatret, og overlader ledelsen til teatrets nuværende administrator og PR-medarbejder Sidsel Ramdal.  

Læs mere om teatrets fremtid her

 

 

     
 

Teatrets situation 
Selvom vi har mistet støttet som Lille Storbyteater, ligger det dog fast, at vi fuldfører sæson 2016/17. Med nye tider kommer også muligheden for fornyelse. Vi tager udfordringen op og søger fortsat fonde samt finansiering til at blive "Indre bys teaterkulturhus for børn" med en række nye spændende projekter i kikkerten.

Læs mere hos Teateravisen.dk 

 

 

     
 
På gensyn i Anemone Teatret
 
Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49, post@anemoneteatret.dk