SCENEKUNST FOR BØRN I ALLE ALDRE            Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49

Del med andre

Bynes bedste børneteater, juleforestilling, og genopsætning af Frøken Ignora - kopi

17/10 2016
Kære læser

 

Efteråret er over os, og det er for alvor tid til at planlægge indendørshygge. Udnyt denne oplagte anledning til at tage ind og se vores genopsætning af juleforestillingen 'Maries julegave', der med garanti kan få store som små i julestemning. Du kan stadig også nå Ignora i weekenderne, hvor vi har få ledige pladser indtil sidste dag d. 6. november.

Til trods for, at vi har mistet vores kommunale drifttilskud, har vi store glæder: Vi er stolte af nomineringen til Byens bedste børneteater hos Børn i Byen. Derudover kan vi glæde os over vores kæmpe succes, 'Frøken Ignora Ekspoderer' der nu har solgt over 10.000 billetter. Der har længe været udsolgt på hverdage - på trods af forlængelsen, derfor er det med glæde at vi nu annoncerer, at forestillingen bliver genopsat i næste sæson.  

     
 

Nomineret til Byens bedste børneteater. Stem på os!

Anemone Teatret er stadig med i konkurrencen om titlen som 'Byen Bedste Børneteater', og du kan hjælpe os med at vinde den fornemme pris her. Der kan stemmes frem til d. 3. november, og vinderen afsløres d. 13 november. 

 

Børn i byen giver 4 flotte stjerner i en flot og rammende anmeldelse af 'Frøken Ignora Eksploderer'. Læs ameldelsen her

 

 

     
 

MARIES JULEGAVE

19. nov - 23. dec

3-8 år

Denne jul opfører vi en genopsætning af 'Maries Julegave'. 

Forestillingen, der er baserest på Jan Mogensens bog af samme navn, kan mere end blot skabe julestemning; det er en fortælling om venskaber, at åbne sit hjerte for en fremmed, og om at hjælpe hinanden i juletiden. 

Læs mere og køb billet. 

 

 

HURRA! Vi genopsætter Frøken Ignora i næste sæson

'Frøken Ignora Eksploderer' har nu solgt over 10.000 billetter, og er dermed en af de mest solgte forestillinger i Anemone Teatrets historie. Mange har ringet forgæves for billetter, så derfor er det en stor glæde, at vi nu kan annoncere, at vi genopsætter forestillingen i næste sæson.

Hvis du allerede nu er interesseret i at se forestillingen med din familie eller en klasse, er du velkommen til at kontakte os på post@anemoneteatret.dk eller 333 222 49, så sætter vi dig på venteliste.

Se traileren her

     
     
 
På gensyn i Anemone Teatret
Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49, post@anemoneteatret.dk