SCENEKUNST FOR BØRN I ALLE ALDRE            Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49

Del med andre

Maries Julegave, Vinterjazz og julegaveidéer

14/11 2016
 

Vi nærmer os den herlige juletid, og traditionen tro byder vi derfor både på en musikalsk juleforestilling og et julepyntet børneteater, der kan glæde store som små i den kolde vintertid.

Savner du inspiration til, hvad du skal give dine kære, så fortvivl ikke - her får du hjertevarme forslag til, hvad du kan lægge under juletræet, i pakkekalenderen eller adventskalenderen i år.

Og sidst men ikke mindst er vi så spændte på nu at kunne præsentere vores store nyhed for jer: Dobbeltkoncert med Bisse+ Frk Jacobsen i forbindelse med Vinterjazz d 25. februar 2017.

     
 

MARIES JULEGAVE

19. nov - 23. dec

3- 8 år

Det er juleaften. Maries Bamse sidder og kigger ud af vinduet. Han tænker på, hvad han skal give Marie i julegave – det eneste hun ønsker sig, er et guldhjerte magen til det, hun tabte i sommers.

Nybearbejdning af Anemone Teatrets aller første forestilling fra 1984 på baggrund af Jan Mogenses bog af samme navn.

Læs mere og køb billet

 

     
 

Anemonen by Night - NYHED PÅ ANEMONEN

- Kun for voksne

 

Vinterjazz - Dobbeltkoncert:

Bisse (solo) + Frk Jakobsen

25 feb. 2017 kl 20.00
Anemone teatret udvikler sig og som noget helt nyt kan vi nu også annoncere et helt særligt tilbud til de voksne: Vinterjazz i Anemone teatret!

Den anmelderroste musiker og sangskriver Thorbjørn Radisch, der går under kunstnernanvet Bisse, giver en umage solokoncert i Anemone Teatret under Vinterjazz-festivalen 2017. Desuden inviterer Frk. Jakobsen, lytteren indenfor i et højst personaliseret og fantasifuldt univers. 

NB: Der er et begrænset antal billetter til salg (unum. sidde- og ståpladser)

Du kan læse mere om jazzfestivalen på hjemmesiden www.jazz.dk.
Bestil din billet her

     
 

Adventsgaver, pakkekalender og Julegaver
Leder du efter en gave, der ikke er lavet af plastik, som garanterer nærvær og samvær så køb den i Anemone teatret. 

Her sælger vi  gavekortbilletter til en af vores kommende forestillinger, eller medlemskab til Anemoneklubben, der giver helt særlige medledmfordele. For sidste del af sæson 2016/17 koster det kun 75 kr.

 

Vi sælger også plakater og ikke mindst den populære bog "Bamse og den kinesiske Prinsesse". Kontakt teatrets billetsalg eller køb i indgangen i forbindelse med dit teaterbesøg.

 

 
 


 
På gensyn i Anemone Teatret
 
Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49, post@anemoneteatret.dk