SCENEKUNST FOR BØRN I ALLE ALDRE            Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49

Del med andre

VILD - hvor kommer vi fra og hvor skal vi hen?

23/03 2017
Kære nyhedsbrevsmodtager
Hvor kommer jeg fra, og hvor er jeg på vej hen? Det er nogle af de spørgsmål, som Frida kæmper med i den billedrige dukkeforestilling "Vild". Det er en fortælling om et sjælevenskab mellem en lille pige og gammelt livklogt familiestamtræ og om de drømme, som vi alle har indeni.
     
 

VILD
Aldersgruppe: 3-99+
Varighed: 45. min.

Spiller fra 4.-24. maj

Meridiano Teatret præsenterer en ny billedrig og universel dukketeaterforestilling, for børn fra 3 år og voksne, om en lille piges mystiske sjælevenskab med et gammelt livsklogt familiestamtræ.

Forestillingen er skabt af teatermagiker Giacomo Ravicchio og det øvrige hold bag de anmelderroste forestillinger "Al tid i verden", "Papirmåne", og "Anima".

Frida har et hemmeligt sted.
I en krog af familiens have, hvor ingen længere kommer og hvor skoven begynder, står et gammelt træ. Det blev plantet der af Fridas tipoldefar for så længe siden, at de fleste har glemt det.
I træets selskab ved Frida, hvor hun kommer fra og hvad hun skal. Hun betror det sine tanker, sin frygt, sin tvivl og alle sine ønsker og drømme.
En dag fortæller Fridas forældre, at de skal flytte til en ny lejlighed i en stor by og Frida beslutter sig for at gemme sig i træet og aldrig komme hjem igen...

Læs mere og køb billet

 
På gensyn i Anemone Teatret!
 
Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49, post@anemoneteatret.dk