SCENEKUNST FOR BØRN I ALLE ALDRE            Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49

Del med andre

Ignora eksploderer, gratis folde-tårn og undervisningsmateriale

08/08 2017
Kære lærere

Vi glæder os til den skønne Frøken Ignora flytter ind på Anemonen - nu er der kun et par uger til!

Til jer der ikke nåede at få billetter til den totalt udsolgte spilleperiode sidste år, er der nu mulighed for at opleve den musikalske dramatersering af Katrine Marie Guldagers skæve historier om pigen i vandtårnet- og til jer andre, er der nu mulighed for glædeligt gensyn. Men vent ikke for længe med at bestille, der er rift om billetterne.

 

Der er udarbejdet undervisningsmateriale til brug i undervisningen før og efter teaterbesøget. Materialet er skabt til indskolingen og starten af mellemtrinnet og understøtter videns- og færdighedsmål i dansk og kommunikation. Det kan hentes gratis på vores hjemmeside.

Vi er også hoppet med på "foldedillen", og det er med stolthed, at vi her giver jer en gratis skabelon af Ignoras vandtårn til fri afbenyttelse. Mon ikke eleverne kommer tættere på Ignoras verden, når de hver især selv skal klippe, farvelægge og indrette vandtårnet!

Hold også godt øje med vores Facebookside, hvor der er en koncurrence med gratis teaterbilletter på vej til de flotteste vandtårn! 

     
 

FRØKEN IGNORA EKSPLODERER
Aldersgruppe: 5-12 år
Varighed: ca. 50 min.

Frøken Ignora er en sej pige, der bor alene i et vandtårn. Hun plejer at være glad, men nu har hun fået den grimme vane at eksplodere! Det kan hendes hjerteveninde Nina ikke lide. Fiskehandleren, der er Ignoras ældste ven, han forstår det bedre, for han er ligså gammel som vandtårnet og kender alt til ridser i hjertet...
Læs mere

 

Resten af sæsonen byder desuden på et bredt spænd af tilbud, der til sammen rammer alle aldersgrupper - også de unge!

Se dem alle sammen her!

 

NB: Læs om vores mange workshoptilbud til både indskoling, mellemtrin og udskoling på vores hjemmeside.

 

På gensyn i Anemonen!
 
Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49, post@anemoneteatret.dk