SCENEKUNST FOR BØRN I ALLE ALDRE            Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49

Del med andre

2 x glædeligt gensyn

31/10 2017

 

 

Kære nyhedsbrevsmodtager

 

Så er det blevet den tid igen, hvor vanterne og huerne skal ud af klædeskabet. Heldigvis kan du få varmen på Anemonen. Den søde juletid nærmer sig, og vi har lyttet til jer: I år genopsætter vi derfor den meget efterspurgte og populære juleforestilling "Når du ser et stjerneskud". 

Mange er gået forgæves til vores co-produktion med Teater Next, "Den lille Prins", der blev udsolgt meget hurtigt. Men fortvivl ej, vi har netop besluttet at den skal spille i 4 uger til næste år. Det bliver til september 2018 og vi glæder os som små børn. Billetsalget starter 1. maj 2018.

     
 

NÅR DU SER ET STJERNESKUD
Aldersgruppe: 4-12 år
18. nov - 22. dec
Spilletid: ca. 50 min.

Jan Mogensens poetiske juleeventyr om den gnavne, gerrige husejer Madsen, den unge gravide Sofie, og den ensomme forfatter Jensen. Når det ser sortest ud skal der bare lidt hjælp fra en baggårdskat, en nisse og et par engle til at hjælpe miraklerne på vej.

Læs mere og køb billet

     
 

DEN LILLE PRINS
Co-produktion med TEATER NEXT
UDSOLGT - Men spiller igen på Anemonen til september 2018.
”Teater Next’s opsætning af historien om Den lille Prins er holdt i Antoine de Saint-Exupérys ånd, og det virker! (…) Teater Next formår at overføre bogens poesi og tvetydighed, så stykket både kan ses af børn, men bestemt også voksne”

- Ungt Teaterblod

 

”Det er en fryd at høre børnenes umiddelbare udbrud og reaktioner på fortællingen. (...) Det er en evigt aktuel fortælling, som alle bør underholdes af. Skynd dig ind og se den, hvis du er i humør til en lille perle med fine sange og skuespillere,der formår at underholde med humor, der rammer både børn og voksne.”
- Den 4. væg

Læs de fulde anmeldelser her

 
Vi ses på Anemonen!
 
Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49, post@anemonen.dk