SCENEKUNST FOR BØRN I ALLE ALDRE            Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49

Del med andre

Godt nytår!

04/01 2012
 

Godt Nytår!
Vi har nu pillet det sidste julepynt ned og ryddet æbleskiver, gløgg og pebernødder af vejen, så der er plads til det nye år, hvor vi byder på masser af poetisk, musikalsk og hjertevarmt børneteater med den gode historie i centrum. I December havde vi besøg af Børnejazzklubben med Kaya Brüel og Ole Kibskov. Det var en stor succes, og vi havde slet ikke nok billetter til alle kunder. Det er derfor med stor glæde, at vi nu kan præsentere 4 skønne forårskoncerter med Børnejazzklubben. Du kan se repertoiret her..

Vi håber, du har lyst til at kigge forbi med din familie. I Januar, februar og marts kan I fx opleve:

 
I Svalens Fodspor
De medvirkende musikere, komponister og historiefortællere Stine Michel og Birgit Løkke, er kendt for deres musikalske fortællinger om Trolderose og Trommelise.
I et spritnyt teaterstykke følger vi de to veninder på en musikalsk rejse gennem solens, månens og dyrenes land. De rejser i svalens fodspor og oplever alverdens musik og sang på deres vej. En dag ender de to veninder i Ingenmandsland, og dér sættes deres venskab på en prøve…
Læs mere om I Svalens Fodspor og køb billet her
 
Børnejazz m Sille Grønberg og Palle Windfeldt
Sille Grønberg og Palle Windfeldt har spillet land og rige rundt med deres populære koncerter for børn. Duoen spiller babyjazz for og med børnene. Med egne kompositioner, samt klassikere i nye forklædninger, spiller de swingende danserytmer og finder undervejs på nye melodier, som de formidler med stor kærlighed for musikken.
Alt sammen på et højt musikalsk niveau.
Begge musikere spiller desuden i DJANZZ der har udgivet 4 CD'er for børn. 
Læs mere om Sille og Palle og køb billet her...
 
 
Rod i Kunsten med Teater Månegøgl
Om en lille piges  besøg på et museum, hvor hun inspireret af den moderne  kunst slipper fantasien løs og kommer  på en  rejse ind i en verden fuld af former, farver, figurer, lyde og musik.
Om bedstemor der hel tiden får nye ideer fra fantasien, og derfor  ikke kan ikke blive færdig med sit kunstværk, så udstillingen kan åbne...
Læs mere om Rod i Kunsten her...
 
1/2 pris på medlemsskab af Anemoneklubben
Du kan nu købe medlemsskab af Anemoneklubben til halv pris og få god rabat på billetter resten af sæsonen. Medlemsskabet giver også andre fordele - herunder gratis plakat, kaffe, saftevand i vores hyggelige café samt invitationer til særarrangementer.
Køb medlemsskab og læs mere om Anemoneklubben her
 
 
På gensyn i
Anemone Teatret
 
Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49, post@anemoneteatret.dk