SCENEKUNST FOR BØRN I ALLE ALDRE            Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49

Del med andre

Lune teateroplevelser i en kold vintertid

30/01 2012
 

Vintertid er teatertid. Kom i teatret og giv de små en lun, poetisk og musikalsk oplevelse....

 

I Svalens Fodspor -til 12. feb.
I et fabel-agtig musikfortælling for de 3 - 8 årige følger vi de to veninder, Trolderose og Trommelise, på en musikalsk rejse gennem solens, månens og dyrenes land. De rejser i svalens fodspor og oplever alverdens musik og sang på deres vej. En dag ender de to veninder i Ingenmandsland, og dér sættes deres venskab på en prøve…

læs mere og køb billet her...
 

 

Rod i kUnsteN 15. feb til 18. mar.
Gæstespil med Teater Månegøgl for de 2- 6 årige
Om en lille piges  besøg på et museum, hvor hun inspireret af den moderne  kunst slipper fantasien løs og kommer  på en  rejse ind i en verden fuld af former, farver, figurer, lyde og musik.
Om bedstemor der hel tiden får nye ideer fra fantasien, og derfor  ikke kan ikke blive færdig med sit kunstværk, så udstillingen kan åbne...

Læs mere og køb billetter her...
 

Anemone teatrets café
Udvid teateroplevelsen med et besøg i vores hyggelige, kvalitetsbevidste café med børnevenlige priser og legehjørne indrettet med legetøj fra Klodsmajor.dk. 
Her kan du nyde varm chokolade, café latte, Antons økologiske safter, håndmadder, hjemmebagte kager og meget mere. Hver fredag efter den sene forestilling kan du, ved forudbestilling, slippe let henover aftensmaden og nyde en god økologisk familievenlig ret fra den økologiske slagter på kultorvet. 

Læs mere om caféen her...

 
På gensyn i
Anemone Teatret
 
Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49, post@anemoneteatret.dk