SCENEKUNST FOR BØRN I ALLE ALDRE            Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49

Del med andre

Teater for de mindste OG de største samt børnejazz nu på søndag

22/02 2012

 

 

Noget for de allermindste teatergængere, Børnejazz nu på søndag samt noget for de helt store børn.

 

 

Rod i kUnsteN Gæstespil med Teater Månegøgl
Fra 2 - 6 år
Om en lille piges  besøg på et museum, hvor hun inspireret af den moderne  kunst slipper fantasien løs og kommer  på en rejse ind i en verden fuld af former, farver, figurer, lyde og musik. Om bedstemor der hel tiden får nye ideer fra fantasien, og derfor  ikke kan ikke blive færdig med sit kunstværk, og om museets kustode Ulf Rod Andersen, der elsker regler  og hellere vil se på billeder af hjorte ved  skovsøer  end moderne kunst.
Spiller til 18. marts. Læs mere og køb billet her...
Børnejazz m. Stine Michel (for alle aldre)
26. feb. kl 15.00
En forrygende, fængslende og forførende koncert og pladerelease med Stine Michel og hendes eventyrorkester. Vi skal bl.a. skal høre sangene fra hendes helt nye udgivelse Himmelhøj samt sange fra tidligere udgivelser. Publikum tages på en rejse, hvor de blandt andet møder digterfrøerne, en tango edderkop og Rumlerikke skovens sidste heks.
NB: Reservation ej mulig. Kun direkte salg via hjemmeside, billetkontor eller  indgangen. Læs mere og køb billet her

Et Trommespil (fra 9 år)
Teaterkoncert præsenteret af to mytologiske, frakkeklædte skikkelser med højst usædvanlige egenskaber. En tour de force gennem et væld af musikalske verdener, med slagtøj og elektronik som fællesnævner. Al musik er nykomponeret, og spænder stilistisk fra avantgarde, over knitrende electronica, til verdensmusik i form af instrumenter og stilelementer fra fx. traditionel arabisk musik, den fyrige spanske flamenco, og den kraftfulde japanske kodo-tradition.
Læs mere og køb billet her

Følg også med på Anemone teatrets Facebook side, hvor vi jævnligt lægger billeder, videoer og andre godter ud. Følg linket og giv et "like"

 
På gensyn i
Anemone Teatret
 
Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49, post@anemoneteatret.dk