SCENEKUNST FOR BØRN I ALLE ALDRE            Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49

Del med andre

Et Trommespil og Rod i Kunsten

07/03 2012

 

 

Så er der teater-koncert for de største børn (fra 9 år) og deres forældre. Genopsætningen af Et Trommespil er i fuld igang, og vi glæder os til at teatret om kort tid syder af rytme og energi, når de 2 slagtøjsekvilibrister David Hildebrandt og Mathias Reumert indtager scenen og giver den gas på alt fra Japanske kæmpetrommer til kaffemaskiner og blendere. Et Trommespil kan opleves fra 22. marts...
Og husk, du kan også stadig nå at give de helt små poder en lun og poetisk teateroplevelse med Hanne Trolle og Teatret Månegøgl. Forestillingen, Rod i Kunsten, for de 2 - 6 årige spiller til og med d. 18. marts. 

 

Et Trommespil
To aliens i lange læderfrakker klar til duel. De trækker…hver sit sæt maracas! Og så swinger det løs med inciterende rytmer. Det er Stomp - skabt på alt fra Japanske kæmpetrommer over sakse, toastmaskiner til kogekeddel og røde telefoner…
Læs mere, se video og download undervisningsmateriale om Et Trommespil her

 

 

Rod i Kunsten
Om en lille piges besøg på et museum, hvor hun inspireret af den moderne kunst slipper fantasien løs og kommer på en rejse ind i en verden fuld af former, farver, figurer, lyde og musik.
Om bedstemor der hele tiden får nye ideer fra fantasien, og derfor ikke kan blive færdig med sit kunstværk, så udstillingen kan åbne.
Læs mere og køb billet her...
 
 
På gensyn i
Anemone Teatret
 
Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49, post@anemoneteatret.dk