SCENEKUNST FOR BØRN I ALLE ALDRE            Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49

Del med andre

Ny sæson og fernisering

30/05 2012
 

Kære Anemoneklub medlem
Tak for denne sæson. Vi håber du og din familie har haft glæde af jeres medlemsskab i 2011/2012. Vi er nu klar med en ny sæson, som vi åbner med en særlig begivenhed for jer der også fortsætter medlemsskabet i den kommende sæson.

Sæson 2012/2013 er klar
og der kan købes billetter på vores hjemmeside allerede nu. Se mere om de nye forestillinger og køb billet her
Forny dit medlemsskab
allerede nu og få så mange oplevelser som muligt i den kommende sæson. Herunder nedenstående fernisering, rabat på billetter, invitationer til særarrangementer mm. 
Du kan allerede nu forny dit medlemsskab og læse mere om fordelene her
Hjælp os med at ”fernisere” Anemone teatrets nye indgangsmiljø.
Vores hyggelige gårdoase har den seneste tid gennemgået en dejlig forandring. Jan Mogensen har dekoreret 7 plancher i porten med illustrationer fra alle teatrets forestillinger, og resten af baggården er blevet nymalet og udsmykket. Vi glæder os meget til at vise det frem for vores trofaste publikum – og dem er Anemoneklubben repræsentanter for. Derfor bliver alle, der er medlemmer den kommende sæson (2012/2013) inviteret til fernisering sammen med presse, politikere og andet godtfolk i midten af august. I dagens anledning serverer vi lidt godt til ganen og præsenterer en helt ny spændende drik, som vi fremover vil sælge i cafeen: Sparkling Tea

 

På gensyn i
Anemone Teatret
 
Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49, post@anemoneteatret.dk