SCENEKUNST FOR BØRN I ALLE ALDRE            Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49

Del med andre

Undskyldning, Sandberg og Cirkeline

18/09 2012
 


Undskyld!

Sidste mandag fik alle på vores mailliste, der tæller over 10.000 modtagere, vores nyhedsbrev mindst 3 gange. Det skete pga. en teknisk fejl, og jeg beklager meget, at I skulle udsættes for dette. For et lille teater som os er det af stor betydning, at vi får lov til at kontakte dig på denne måde, så vi håber, du vil tilgive os, og så vil vi bestræbe os på ikke at overdynge jer med unødvendige mails i fremtiden.

 
 

Sandberg Explorer 2.0

Thomas Sandberg, som vi på Anemone teatret har arbejdet sammen med i forestillingen ”Standard” i 2000, er et musikalsk legebarn. Thomas er uddannet fra det klassiske konservatorium, men er blevet kendt for sin performance, hvor han indtager rummet, udforsker lydene og inddrager dem i en fantasifuld rejse i musik og lyd. Det hele er krydret med bodypercussion, absurd musikalsk komik og kropslig performance, som bevæger alle med rytmisk sans.

Gå ikke glip af denne koncert for børn i alle aldre.

Link til forestillingen

 

Cirkeline i Tivoliland

Søholm Park Teatret har gæstespillet rigtig mange gange hos os med forestillinger om Cirkeline, men også med Karius & Baktus , Alladin oma. Nu får vi igen besøg af Cirkeline og hendes venner. I det nye stykke af Hanne Hastrup og Bendt Hildebrandt, bliver Cirkeline & Co inviteret til Tivoliland for at optræde for de mus, der bor dér. Desværre hader tivolidirektøren mus, men mon ikke Cirkeline, på sin søde måde, kan klare den udfordring? Stykket er for 4 – 9 årige, og man skal som altid overholde den nedre aldersgrænse.

Bestil billetter her

 

Ekstra opførelse

I kan stadig nå at se Østenfor sol og Vestenfor måne. Vi spiller frem til den 30. september. På grund af stor efterspørgsel på weekendforestillingerne spiller vi en ekstraforestilling søndag d. 30. sep. Kl. 11.00.
Læs hvad andre teatergængere har skrevet ved at trykke her. I 2004 udgav vi en version af forestillingen på cd. Den har vi sat ned fra 129 kr. til kun 69 kr. Hør uddrag fra cd'en her.

 
På gensyn i
Anemone Teatret
 
Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49, post@anemoneteatret.dk