SCENEKUNST FOR BØRN I ALLE ALDRE            Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49

Del med andre

Nyhedsbrev November

07/11 2012
Anmeldelser af Teater Hund
Juleforestillingen!
Et godt tilbud i samarbejde med MyKidsDeal
Julearrangement med Anemonklubben
 

Forrygende anmeldelser af "Æblet og Ormen"

***** i Børnetateravisen

"Den grumme spasmager Morgenthaler løser et hjerteskærende dilemma på den mest poetiske og livsbekræftende måde i Teater Hunds forrygende genopsætning af ’Æblet og Ormen’.  "
Link til anmeldelsen her
****** i Børn i Byen. Læs anmeldelsen her.

Teater Hund gæstespiller på teatret frem til d. 18. november, og der er stadig enkelte ledige pladser! Læs mere her

 

 

englesnak

Når du ser et stjerneskud

Jan Mogensens stemningsmættede juleforestilling opføres 15. sæson på Anemone teatret.

Det er meget sjældent, englenes sang kan høres. Det kan ske, når man ser et stjerneskud - eller hører et lille nyfødt barn græde, men nogen gange sker det også, når man får en urtepotte i hovedet.
Forestillingen leder tankerne hen på opdaterede udgaver af både Juleevangeliet og Et juleeventyr.

Den højgravide pige fra landet kommer alene til storbyen, og planen er foreløbig at få et sted at bo. Madsen lejer hende gerne et værelse i sin ejendom. Det er lille og usselt. Til gengæld er det dyrt! Han har også en plan som går ud på at sælge billige juletræer dyrt. Til det formål klæder han sig ud som julemanden, så skal de nok blive solgt. På kvisten bor den verdensfjerne forfatterspire, hvis plan er at blive færdig med sin første bog: "Umuligheden af nisser og engles eksistens".  Baggårdskatten og husnissen har også deres problemer: Katten beklager sig over kvaliteten af det spiselige i skraldespanden, og Nissen har ikke fået rissengrød i 77 år. Af uforklarelige årsager lander to engle i den mørke baggård, og så begynder miraklerne. 

Tusindevis har gjort det til en fast tradition at starte julen op med denne smukke beretning om julens budskab: Næstekærlighed. Læs mere her.

 

Juletilbud

I samarbejde med den nyetablerede tilbudssite for børn, MyKidsDeal, tilbyder vi ekstra billige billetter til Når du ser et stjerneskud, lørdag d. 24. nov. kl. 13.00 og 15.00. Du kan vælge mellem to pakker: 1 barn + 1 voksen: 110 kr. (normalt 170,-) og 2 børn + 1 voksen: 145 kr. (normalt 220,-). Tilbuddet gælder fra d. 9. november, så længe der er billetter. Gå direkte til MyKidsDeal ved at trykke her

 

Julearrangement for Anemoneklubben.

Vinteren er snart over os, og så er det tid til at hygge sig indendørs med dem man holder af.

På Anemone teatret glæder vi os til at invitere Anemone medlemmerne indenfor i varmen til

JULEHYGGE I CAFÈEN LØRDAG D. 24 NOVEMBER MELLEM KL. 16.00 - 17.30

Her vil vi byde på æbleskiver og et glas gløg eller varm kop cacao, og vi skal som sædvanlig lave vores helt egen juledekoration.

Arrangementet er gratis for medlemmer, når billetten til forestillingen er betalt. Vi starter lige efter forestillingen, og tilmeldingen sker via mail eller telefon til teatret. 

Der er kun plads til et begrænset antal, og sidste frist for tilmelding er fredag d. 16 november.

Køb dine billetter til juleforestillingen her. Vi glæder os til at hygge os sammen med jer. 

Hvis jeres familie ikke er medlem af Anemoneklubben, skulle I overveje det. Medlemsskabet koster kun 125 kr. for en sæson pr. familie (5 prs.), og giver en lang række fordele. Ud over at blive inviteret til jule - og fastalavnsarrangementer, får man en klæggelig rabat på billetterne. F.eks. koster billetterne fredag eftermiddag kun 35 kr. for børn og 50 kr. for voksne.
Læs mere om Anemoneklubben her.

 
På gensyn i
Anemone Teatret
 
Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49, post@anemoneteatret.dk