SCENEKUNST FOR BØRN I ALLE ALDRE            Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49

Del med andre

Nyheder fra Anemone Teatret

08/01 2013

 

Kære skoler og institutioner

På Anemone Teatret byder vi det nye år velkommen med to gæstespil, nemlig Limfjordsteatrets forestilling "Don Q" og "Månen over baobabtræet" af Teatret Månegøgl. I forbindelse med forestillingerne fortsætter vi succesen med teaterworkshops for de største børnehavebørn, skoler og fritidshjem.

 

DON Q

3-8 år [40 min]

Vi er i et badeværelse. Det er tidlig morgen og endnu engang har drengen Ole sneget sig ud for at få lov til at læse i sine elskede ridderbøger. Men pludselig begynder bøgerne at give lyde fra sig, og på forunderlig vis vikles han ind i et drømmeunivers, hvor selveste Don Q er på spil!

Spilletid 5. – 27. januar 2013

Læs mere om forestillingen og bestil din billet her

 

 

MÅNEN OVER BAOBABTRÆET

2-6 år (35 min)
Om drengen i Danmark, der til sin fødselsdag får både en splinterny cykel og et specielt fødselsdagskort. Om landsbyen i Afrika, hvor pigen må gå den lange vej til brønden, mens hun drømmer om fremtiden. En forestilling om venskab fyldt med afrikansk stemning, sang og musik.  

Spilletid 30. januar – 24. februar 2013

Læs mere om forestillingen og bestil din billet her

 

 

TEATERWORKSHOPS

Med udgangspunkt i forestillingens tema vil børnene få en særlig mulighed for at fortsætte oplevelsen på teatret i en professionelt ledet Teaterworkshop, hvor de får mulighed for at hilse på skuespillerne bag forestillingen. Gennem sanse- og improvisationsøvelser bliver der sat fokus på leg, nærvær, krop og stemme. Alle workshops vil blive tilrettelagt individuelt med udgangspunkt i børnenes alder, og vi vil gøre vores bedste for at skabe en tryg og hyggelig stemning, så alle får en god oplevelse med hjem.

Læs mere om workshops her

 

 
På gensyn i
Anemone Teatret
 
Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49, post@anemoneteatret.dk