SCENEKUNST FOR BØRN I ALLE ALDRE            Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49

Del med andre

Harmonikajazz og en flyvende fortælling..

21/02 2013
 

Harmonikajazz og en flyvende fortælling..

    Teater Hund
 

Efter en tid i Afrika med giraffer og trommerytmer, skifter vi scenen ud med Teater Hunds nye forestilling "HVIS BARE... - en flyvende fortælling om en forsvunden far"
Gæstespillet er en varm og rørende historie om brødrene Frede og Uffe, der sammen må flygte til en anden verden for helt at kunne forstå deres egen. Teater Hund tager igen fat i livets store temaer og giver med denne forestilling deres bud på, hvordan krig, mod og erkendelse kan begribes på en konkret og håndterlig måde - med en dybde og menneskelighed, som både store og små kan nikke genkendende til.
 

Instruktion: Per Linderoth, Manuskript: Robert Reinhold
Scenografi: Jacob Langaa-Sennek, Medvirkende: Robert Reinhold og Bo Carlsson, Animator/tegner: Fredrik Lindgren
Spilleperiode: 27. februar – 27. marts 2013

Læs mere om forestillingen og køb billetter her

     Weekend og Børnejazz
 

Nu på søndag d. 24. februar kl. 15.00 slår vi dørene op for endnu en skøn jazzkoncert med duoen Singh & Goldschmidt. Musikken i denne duo er storslået og indtagende! På henholdsvis harmonika og obo, skal vi høre to virtuoser, der begge brænder for at spille for publikum. Sammen skaber de et mangefacetteret univers, der sætter gang i følelserne hos både store og små.
Læs mere om koncerten og køb billetter her

                                             
    Til slut vil vi gerne sende en hilsen til de skønne udklædte "Anemoneklub-børn og voksne", der var med til at gøre fastelavn til en rigtig hyggelig dag. Det var dejligt, at I kom så mange. 
 
 
Vi ses i Anemone Teatret
 
Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49, post@anemoneteatret.dk