SCENEKUNST FOR BØRN I ALLE ALDRE            Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49

Del med andre

100 års fødselsdag og lock-out tilbud

22/04 2013
 

Kære Anemone teatergæst

Meridino Teatret gæster os igen! Vi glæder os - for de medbringer en dejlig, poetisk og anmelderrost forestilling. Gå ikke glip af en lille perle og skynd dig at bestille billet - inden det er for sent... Forestillingen spiller til og med d. 18. maj.

     
 

Al tid i verden

Gæstepil med Meridiano Teatret (4-11 år)

Se trailer!

I morgen fylder Victoria hundrede år. I nat har hun næsten ikke kunnet sove for spænding. Hun er stået tidligt op for at skrive en liste over alt det, hun vil lave til sin fødselsdag. 

Listen er næsten lige så lang som listen med alle dem, der er inviteret til at komme og fejre hende i morgen. Al tid i verden er en nærværende og billedstærk multi-medie dukkeforestilling, der handler om at bruge livet, om at give, begejstres og forundres, om at få det allerbedste ud af hvert øjeblik.

24 april - 18. maj

     
 

Meningsfuld underholdning under lock-outen
Lockouten fortsætter - desværre, og vi tilbyder i den anledning teaterbilletter til skoler og fritidshjem. En billet gælder for to. Rabatten udløses kun ved køb af min. 10 billetter eller derover og gælder kun under lockouten. Billetterne til særpris kan kun bestilles pr. telefon på 33322249

Lockout-tilbud
 

 
På gensyn i Anemone Teatret
 
Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49, post@anemoneteatret.dk