SCENEKUNST FOR BØRN I ALLE ALDRE            Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49

Del med andre

Planlæg teaterturen i god tid

24/05 2013
 

Inden sommeren får sit tag i os og alt går op i hygge på terassen, kold hvidvin og is, får I her en venlig reminder om vores kommende sæson.

Billetsalget er startet, så grib chancen for at få planlagt teaterturen med børnene i god tid.
Der vil være undervisningsmateriale til udvalgte forestillinger.
Hold øje med hjemmesiden, hvor det bliver lagt ud til fri download.
Husk billetprisen til institutioner og skoler er på kun 40 kr. pr elev/lærer.
Læs mere om billetpriserne her...

     
  Drengen der lå i sin seng....(5-12 år)
Drengen Werner har mistet sin mor. Hun døde af en sygdom for tre år siden, og hun kommer aldrig mere tilbage, siger hans far. Men det passer ikke. For hver nat møder Werner sin mor i drømmeland, hvor de har det sjovt sammen. Kim Fupz' skæve drømmeunivers understreges med film og projektioner i 3 lag, dukker og masker. En drøm af en forestilling i 3D. 
     
  En duft af Roma (2-6 år)
Om zigøjnerkvinden Luludia – livets blomst – og hendes forunderlige rejse gennem livet.
Luludia har fra hun var ganske lille altid rejst fra sted til sted. På sin vej har hun samlet små ting, historier, sange, melodier, pudsige oplevelser, som hun gemmer i sit store skørt. Forestillingen er inspireret af sigøjnernes historie, kultur og musik og bevæger sig i et poetisk fortælleunivers fyldt med farverig musik.
Læs mere her...
     
 

Når du ser et Stjerneskud (4-12 år)
Jan Mogensens eget juleevangelium om den gravide, unge kvinde fra landet, der lejer et usselt værelse i en baggård, hvor der ikke er megen julestemning. Nissen har ikke fået risengrød de sidste 77 år og gårdkatten kan ikke leve af skraldespandens junkfood. Men Sofia Maria kommer med kærligheden, og dét får miraklerne til at ske.
Læs mere her...

     
  Papirmåne (3-8 år)
Elliot har en guldfisk... og en tiger og en løve i plastik… og så har han en bamse, som følger ham, hvor end han går. Han har også en masse bøger.
Elliot elsker sine bøger. Han kan ikke læse bogstaverne i dem. Men billederne kan han se på og så rejser han langt væk - ind i en verden, hvor der måske findes nogen, som kan forklare ham, hvorfor hans far og mor har bestemt, at de ikke mere skal bo sammen alle tre.
  Askepot (5-12 år)
En musikalsk dramatisering af eventyret, der udlever alle pigers drøm om at blive efterstræbt af en rigtig prins - og de ægte værdiers sejr over forbrugssamfundet. Forestillingen rækker længere tilbage end Grimms eventyrlige verden - den graver sig ned i folkefortællingernes sorte muld, men også fremad til Bertolt Brechts hudløse skildring af de arme på jorden.
Læs mere her...
 
     
 

Platons hule (5-12 år)
En filosofisk hverdagskomedie med udgangspunkt i Platons Hulemyte om et menneske, der tør vende sig og kigge en anden vej end gruppen.  Søstrene Anne og Anne lever trygt i deres egen huleverden, med TV som eneste vindue. Men da de anskaffer sig et barn for at kunne komme med i deres yndlings TV-program, får de mere end de havde regnet med! 
Læs mere her...

     
  Billebadulja (4-10 år)
Sprudlende musik- og sangforestilling for børn skrevet af Alberte Winding. En poetisk sort-hvid pop-up-fabel om frygten, og en pruttefugl der æder alle farver og energi. Hvordan finder de igen farverne og evnen til at elske hinanden i den lille by?
Læs mere her...

 

 

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrev fra Anemone teatret, så skriv til post@anemoneteatret.dk