SCENEKUNST FOR BØRN I ALLE ALDRE            Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49

Del med andre

Hvad skal du lave i weekenden?

20/09 2013
 

Kære Anemone ven

Her går det godt. Vi glæder os over at spille Kim Fupz, Børnejazz starter deres gæstekoncertrække på søndag, Teatret Månegøgl er på vej og der er stadig plads til dig i Anemone klubben...

     
 

DRENGEN DER LÅ I SIN SENG

MENS HANS FAR OG DAMEFRISØREN SÅ PÅ

Det har været en stor fornøjelse at arbejde med Kim Fupz Aakesons bog, Drengen der lå i sin seng mens hans far og damefrisøren så på. Historien er dyb, rørende og skæg på samme tid. I teatrets dramatisering og iscenesættelse er der kommet fuld skrue på musik, dans, masker, dukker og farver. Vi nyder at spille denne forestilling og anmelderne har også taget rigtig godt imod:

Hold i øvrigt øje med anemoneteatret.dk for kommende anmeldelser.

 

Er du lærer?

Undervisningsmateriale kan nu downloades her... 

 

Spiller indtil 20. oktober
Der er stadig plader på udvalgte dage. Læs mere og køb billet her...

     
  LOS NIÑOS DE CUBA
Der bliver fuld skrue på rytmikken og vi garanterer sol og sommer midt i den snigende efterårskulde, når Børnejazzklubben gæster os med en eksplosion af cubanske toner og rytmer på søndag.
Oplev her den cubanske perkussionist Eliel Lazo, som tidligere har begejstret børn og voksne i Børnejazzklubben, sammen med landsmanden Yasser Pino med sin sprøde bas, den mesterlige saxofonist – og børnejazzveteran – Jakob Dinesen, samt den skønne Yazz på vokal.

NB BILLETTER SKAL KØBES VIA BØRNEJAZZKLUBBEN HER...
     
 

EN DUFT AF ROMA 

Nyt gæstespil med Teatret Månegøgl for de 2-6 årige er lige på trapperne. Hører du til dem, der bare ikke kan vente med at introducere dit barn/barnebarn for teater, er Teatret Månegøgls forestillinger lige i øjet. Teatret Månegøgl har i årevis begejstret de helt små og deres forældre med poetiske, finurlige forestillinger, og nu kommer endnu en helt ny i rækken om sigøjnerkvinden Luludia– livets blomst – der altid er på rejse - fra sted til sted – fra land til land.
Overalt hvor Luludia kommer frem,  sår hun blomsterfrø og spreder glæde og godt humør. Hun elsker at fortælle historier fra sin rejse gennem livet...
 
Spilleperiode 23. oktober - 17. november
Læs mere og køb billet her...
     
 

ANEMONEKLUBBEN

Der er stadig plads til flere medlemmer i Anemone klubben. Med et medlemsskab til hele familien (op til 5 personer) for 150 kr får du billetter til 40 kr for børn, 105 for voksne samt 50 for voksne fredag eftermiddag. 
Derudover får du plakater til vores egne forestillinger, saftevand, kaffe og thé i cafeen samt mulighed for at deltage i særarrangementer som fx fastelavn.


Meld dig ind i Anemoneklubben her...

 

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG

På gensyn i Anemone Teatret

 

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrev, skriv en mail til post@anemoneteatret med teksten "nejtak".
Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49, post@anemoneteatret.dk