SCENEKUNST FOR BØRN I ALLE ALDRE            Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49

Del med andre

JUL, NEW ORLEANS OG ROMAER

12/11 2013

 

Så er der kun en uge til at Anemone teatret, traditionen tro, strutter af julehygge.  

Alle mand på teatret er i fuld sving med at gøre klar til julens faste traditioner.

Bag scenen klargøres kostumer, kulisser og rekvisitter støves af til årets tilbagevendende begivenhed - vores populære juleforestilling, Når du ser et Stjerneskud.

I Cafeen forberedes hjemmelavet gløgg, æbleskiver, pebernødder og ikke mindst er de store kasser med julepynt kommet frem fra gemmerne. Det bliver så hyggeligt, og vi glæder os så meget til at se jer. 

 

Julegaven der passer alle. Giv et gavekort til Anemone teatret, der glæder både bedsteforældre, børn, søskende, svigermekanik og venner. Du vælger selv beløbet og gavekort kan købes via telefon 33322249 eller direkte på vores billetkontor.

     
  Når du ser et Stjerneskud

4-12 år (55 min)

 

Jan Mogensens eget juleevangelium om den gravide, Sofia Maria fra landet, der lejer et usselt værelse i en baggård, hvor der ikke er megen julestemning. Nissen på loftet har ikke fået risengrød de sidste 77 år, gårdkatten kan ikke leve af skraldespandens junkfood og den sure gårdmand hr. Madsen trænger til lidt glæde i livet. Sofia Maria kommer med kærligheden, og dét får miraklerne til at ske.

 

Billetter og mere info her...

     
 

Jul i New Orleans

Gæstekoncert med Børnejazzklubben

Fra 0-99 år (60 min)

 

Kom med på en musikalsk rejse til New Orleans, hvor der er fest og gang i den hele året – også til jul. Her tager selv julemanden en trompet i hånden og går med i jule-paraden, mens Rudolf trækker vognen med orkestret. Syng med på julesangene alle børn og voksne kender, når de bliver funket, som var det det årlige Mardi Gras karneval.

 

NB billetter sælges kun via Børnejazzklubben . Evt. resterende billetter vil blive solgt inden koncerten
 

     
 

En duft af Roma

2-6 år (35 min)


"Hanne Trolle har den evne, der er helt nødvendig når man skal komme i gang med et så ungt publikum- at holde dem fast fra start, at spænde forventninger, at have samme vejrtrækning som os i salen. Det kræver øjenkontakt og stemme-bevidsthed, rigtig rytme og rigtigt tempo.(...)

En forestilling lige til hjertet."

skriver Janken Varden i Teateravisen.  Læs resten af anmeldelsen her...

Forestillingen spiller til og med søndag d. 17. november. Læs mere og køb billet her...

 

Vi ses i Anemone Teatret

 

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsmails fra Anemone teatret, send en mail til Post@anemoneteatret og skriv "nejtak" i emnefeltet.

Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49, post@anemoneteatret.dk