SCENEKUNST FOR BØRN I ALLE ALDRE            Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49

Del med andre

Bliv klar til kulturnatten med børneteater og øko-mad

07/10 2014
Bliv klar til kulturnatten med børneteater, øko-mad og gratis kaffe og kage.

 

Der er mange gode grunde til at tilbringe fredag aften sammen med familien:

Fald ned efter skolernes motionsløb, nyd den nystartede efterårsferie og varm op til Kulturnatten med Kultureftermiddag på Anemone teatret.

Fra kl 16 giver vi, i dagens anledning, kaffe/the/saft og kage til alle, der køber billet til Adam & Eva og den forunderlige slange kl 17.00. 

 

Efter forestillingen serverer vi, mod forudbestilling - og betaling, byens bedste fiskefrikadeller med remoulade, ovnstegte kartofler og grønt fra Den Økologiske slagter på Kultorvet.
Efter sådan en sen eftermiddag garanterer vi, at du og din familie kan gå videre ud i natten med fyldte maver og kroppene indstillet på kultur.

 

Praktisk: 

Kaffe og kage serveres i cafeen før forestillingen fra kl 16. 

Bestilling af aftensmad skal ske på 333 222 49 eller post@anemoneteatret.dk senest torsdag kl 12.
Priser: voksne 95,-, børn 50,- (anemoneklubmedlemmer 85,-/45,-)

Husk at købe billetter til forestillingen 

 

Du kan ikke bruge dit kulturpas på Anemone teatret, da teatret ikke er en del af kulturnatten. Læs om de øvrige oplevelser på kulturnatten her...

 

 

Hvis du ikke kan nå at se forestillingen på fredag kl 17, spiller den hele efterårsferien med særlige spilletider: tir-tor kl 11 og 13, fre kl 11 og 17, lør 13 og 15 samt søndag kl 13.

Læs mere

 

 

   

Og så vil vi gerne dele denne dejlige tilbagemelding med jer...Det handler nemlig lige præcis om det, Børneteater kan!

Tak til Tina fra Holbæk og hendes dejlige søn

 

 

"Kære Anemoner. Vi vil gerne takke Jer for den dejlige oplevelse I gav os i går, da vi fejrede vores søns 7-års fødselsdag i Jeres vidunderlige teater. Min søn Olivier, er normalt MEGET optaget af sin Ipad men valgte at forlade den til fordel for Adam og Eva og den forunderlige slange. Det har været en øjenåbner for ham, for han nød forestillingen i fulde drag og det samme gjorde de 22 andre ipadafhængige børn fra hans klasse. Et af børnene ytrede efter forestillingen at "det var en god film", og det kan jo tages som et udtryk for, at Jeres forestilling kan stå mål med deres vante oplevelseskilder :0) Mange teaterglade hilsner Tina, Holbæk.
Har du også lyst til at fejre fødseldag på anemone teatret, så kontakt os på post@anemoneteatret.dk eller 333 222 49 for nærmere aftale.

 

 

På gensyn i Anemone Teatret

 

Ønsker du ikke længere nyheder skriv en mail til post@anemoneteatret.dk med emneteksten "nejtak"

 

Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49, post@anemoneteatret.dk