SCENEKUNST FOR BØRN I ALLE ALDRE            Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49

Del med andre
Tidligere forestilling
tor 22. feb - søn 1. apr 2007

Spring ud efter månen

Gæstespil med Teatret Månegøgl

 

Aldersgruppe: 2 - 5 år


På en ø langt herfra bor en lille grå fugl. Dens største ønske er at flyve til månen. Så en dag, da solen skinner højt på himlen, spreder den sine små, grå vinger ud og flyver af sted. Den flyver over skoven, de grønne marker, det store brusende hav, forbi solen og ud i himmelrummet. Herude svæver den store klare måne rundt. Men nå den, kan fuglen ikke, der er for langt. Men så lander den mellem stjernerne. Aldrig har fuglen set noget så smukt. Stjernestøv overalt, ja, selv fuglen er nu dækket med det fineste stjernestøv. Glad og lykkelig efter rejsen flyver fuglen hjem til øen igen.
Og hvis nogen spørger den, hvordan den er blevet så smuk, svarer den: ”Spring ud efter Månen – selv om du rammer ved siden af, lander du mellem stjernerne!”.

Teatret Månegøgls nye forestilling med premiere foråret 2007 tager udgangspunkt i citatet: ”Spring ud efter månen, hvis du rammer ved siden af lander du mellem stjernerne” (Les Brown) om den lille grå undseelige fugl, der en dag beslutter sig for at flyve til månen.

Forfatter: Hanne Trolle
Instruktion: Peter Hesse Overgaard
Scenografi: Kirsten Victoria Lind
Musik: Irene Becker
Medvirkende: Hanne Trolle

 
1