SCENEKUNST FOR BØRN I ALLE ALDRE            Suhmsgade 4, 1125 København K, Telefon: 333 222 49

Del med andre
Tidligere forestilling
fre 29. sep - fre 10. nov 2006

Stjernefabrikken

Debatten om de unges brug af medierne og mediernes brug af de unge synes mere aktuel end nogensinde.

Men hvad ”koster” det egentlig at blive stjerne? Kan man komme gennem ”Stjernefabrikken” ’s maskineri med hele sin sjæl i behold, og hvor langt vil man gå for at opnå sine drømmes mål? I Anemone teatrets største produktion nogensinde sættes spot på succes’ens pris.

I et forrygende nyskrevet show med nykomponeret musik følger vi to unge talenter dyste sig gennem ”Stjernefabrikken” ’s talentkonkurrence. Vi følger den ultimative forvandling fra den helt almindelige hverdagspige- og dreng til de stylede, talentfulde sangere, som tager seerne med storm. Lev din drøm ud, meld dig til stjernefabrikken og opnå evig berømmelse!

Så sæt jer frem på stolen, når den røde lampe lyser for optagelse. For vi er i studiet, hvor bandet fyrer de inciterende rytmer af og studieværten styrer for vildt. Klappometret skulle helst sprænges, når publikum skal stemme om, hvem af de to finalister, der skal vinde de 100.000 kr. og en pladekontrakt. Og hvad er det, der sker ude på toilettet…? Publikum spiller publikum under denne forrygende optagelse i studiet, hvor man på storskærm kan se Familien Danmark fra Melby, der i denne uge er dommere.

Følg den spændende dyst mellem de to unge og vær med til at stemme på morgendagens stjerne!

 
1